reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zdjęcie 26 tydzień.
mnie osobiście brzucho wydaje się duży ale każdy kto mnie widzi, no dosłownie każdy rzuca tekst ale masz mały brzuszek :confused::confused::confused::confused:

26 tc.jpg

Załączniki

• 26 tc.jpg
    26 tc.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 122
reklama
A jaki ma byc w 26 tygodniu :p ??? Ludzie chyba nie potrafia sobie obliczyc ze do rozwiazania jeszcze kawalek i wtedy dopiero brzuchol urosnie :D ja to teraz mam taki brzuch jak moja kolezanka w 8 miesiacu... A siostra mojego chlopaka juz ma termin porodu na TERAZ i ma niewiele wiekszy ode mnie czy od Ciebie ;)

z tymi brzuchami to roznie :) mi sie wydaje ze masz troszke wiekszy niz moj. U mnie wiele ludzi nie zauwaza brzucha co mnie wkurza;/ :p Mi sie czasem wydaje ze mam za mały bo czuję kazdy ruch dzieciątka... jak ono sie tam miesci?? Moj maz mowi ze mam duzy, ale on przyzwyczajony do mojej chudosci wiec teraz tak mu sie wydaje:)

Na bank moj brzuch wygladalby na mniejszy u wyzszej osoby... A ja... Jedwo nad stol wystaje. Hheehe nie no zart ale 160 cm to malo :D

to w moim przypadku słyszę co chwilę : oooo jaki masz duży brzuszek już! Który miesiąc?
odp: 6 miesiąc
oooo jaki masz mały jak na 6!!!!!!

I weź tu ludziom dogódź!!!! ;-)

Ja mam 87, ale nie zmierzyłam się przed, a raczej do szczuplaczków nie należałam nigdy, gdyż rozmiar tak 40/42.
Wczoraj tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że jednak mam mały brzucholek, chociaż już rośnie bardziej. Były 3 dziewczyny na szkole rodzenia na takim samym etapie i brzuszki 2 razy większe. Ale u mnie mam nadzieję pójdzie genetycznie. Moja mama jak szła do porodu z brzuchem jak babeczki w 7 miesiącu, siostra podobnie :-D

Zapomniałabym :) Karola świetną masz tą piłeczkę :-) jak ktoś powie, że mały brzuszek jak na 6 miesiąc to możesz mówić, że Ty nie w ciąży, tylko arbuza połknęłaś :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry