reklama
Katka_83
Fanka BB :)
Załączniki
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa mi jeszcze troche w bioderkach do figury sprzed zostało, w spodenki sie jeszcze nie dopne, ale wiem juz teraz, ze i to zejdzie przy prędkości życia jak obecnie dopiero po porodzie sie rozumie czemu mądry organizm narobił troszkę zapasu więc naprawdę nie martwcie sie, ze nie wrocicie do formy a może i lepszej, bo wrocicie na pewno i to szybciutko
Teri, laseczka!!!
Katka, Asia ślicznie wyglądacie mamusie
Teri, laseczka!!!
Katka, Asia ślicznie wyglądacie mamusie
teri114
dzięki kochane ale ja tak jak anusia nie wchodzę jeszcze w swoje spodnie ale mam nadzieje że to sie zmieni bo musiałabym wymieniać całą garderobę a pierwsze co zrobiłam jak zobaczyłam swoje kostki to ... załozyłam obcasy cieszyłam sie jak głupia :-)
teraz Wam sie wydaje że nie schudniecie tez tak mówiłam ale jedna wolniej druga szybciej i do zimy wszystkie bedziemy laseczki ;-)
teraz Wam sie wydaje że nie schudniecie tez tak mówiłam ale jedna wolniej druga szybciej i do zimy wszystkie bedziemy laseczki ;-)
Nayaa
Anusiak,Teri suuuper świetnie wyglądacie
Katka,Aśka brzuszki jak ta lala ciekawe czy będzie okazja robić im kolejne zdjęcia ;-)
A mnie jakaś panika ogarnęła,że właśnie teraz PO porodzie to się dopiero roztyję.Póki co piszczałam,że Wojtek mi wszystko wyjada ale naprawdę on chyba nie chce wkurzać mamy i te zapasy wszelkie wyjada bo wagę mam +1,5kg większą jak z początków ciąży..A jak się urodzi no to już nie ma zmiłuj,kto mi tam wszystko odkurzy w środku :-( ja już nawet koszmary w nocy mam z tego powodu więc podejrzewam,że będę najczęstszym gościem na wątku o gubieniu kg.
Katka,Aśka brzuszki jak ta lala ciekawe czy będzie okazja robić im kolejne zdjęcia ;-)
A mnie jakaś panika ogarnęła,że właśnie teraz PO porodzie to się dopiero roztyję.Póki co piszczałam,że Wojtek mi wszystko wyjada ale naprawdę on chyba nie chce wkurzać mamy i te zapasy wszelkie wyjada bo wagę mam +1,5kg większą jak z początków ciąży..A jak się urodzi no to już nie ma zmiłuj,kto mi tam wszystko odkurzy w środku :-( ja już nawet koszmary w nocy mam z tego powodu więc podejrzewam,że będę najczęstszym gościem na wątku o gubieniu kg.
ewelinanice
Anusia, teri ... ja nawet przed ciążą tak nie wyglądałam ...ale Wam zazdroszcze.... ja obecnie mam 85 kg ((
DzikaBez
reklama
Palindromea
Rany, Dzika, ale Ty zgrabniucha. Jak ja bym chciała mieć choć raz w życiu taki tyłeczek...