reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Co ja bym dała żeby po ciąży tak super wyglądać jak Wy. Niestety bez szans z moją nadwagą :zawstydzona/y:

Ciekawe czy to ostatnie zdjęcie z Tymkiem w brzuszku ?! :-) 39.jpg

Załączniki

• 39.jpg
    39.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 245
reklama
Nie wiem czy będę miałą odwage pokazac swoje zdjęcie po porodzie bo mąż skomentował mnie, że "jeszcze bardziej mnie rozsadziło przez ostatni tydzień" :)
Zamieszczam zdjęcia z naszych wczorajszych "wojaży".

ogrod2.jpgbunkr.jpg

ja z brzuchem i mój garb :)

Załączniki

• ogrod2.jpg
    ogrod2.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 271
  • bunkr.jpg
    bunkr.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 264
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa :) mi jeszcze troche w bioderkach do figury sprzed zostało, w spodenki sie jeszcze nie dopne, ale wiem juz teraz, ze i to zejdzie przy prędkości życia jak obecnie :) dopiero po porodzie sie rozumie czemu mądry organizm narobił troszkę zapasu :) więc naprawdę nie martwcie sie, ze nie wrocicie do formy a może i lepszej, bo wrocicie na pewno i to szybciutko :)

Teri, laseczka!!!

Katka, Asia ślicznie wyglądacie mamusie :)

dzięki kochane ale ja tak jak anusia nie wchodzę jeszcze w swoje spodnie ale mam nadzieje że to sie zmieni bo musiałabym wymieniać całą garderobę ;) a pierwsze co zrobiłam jak zobaczyłam swoje kostki to ... załozyłam obcasy :-D cieszyłam sie jak głupia :-D:-)
teraz Wam sie wydaje że nie schudniecie tez tak mówiłam ale jedna wolniej druga szybciej i do zimy wszystkie bedziemy laseczki ;-):tak:

Anusiak,Teri suuuper :) świetnie wyglądacie :szok:
Katka,Aśka brzuszki jak ta lala :) ciekawe czy będzie okazja robić im kolejne zdjęcia ;-)

A mnie jakaś panika ogarnęła,że właśnie teraz PO porodzie to się dopiero roztyję.Póki co piszczałam,że Wojtek mi wszystko wyjada ale naprawdę on chyba nie chce wkurzać mamy i te zapasy wszelkie wyjada bo wagę mam +1,5kg większą jak z początków ciąży..A jak się urodzi no to już nie ma zmiłuj,kto mi tam wszystko odkurzy w środku :-( ja już nawet koszmary w nocy mam z tego powodu :baffled: więc podejrzewam,że będę najczęstszym gościem na wątku o gubieniu kg.

Cicho się tu zrobiło, wklejam dzisiejsze zdjęcie po poprzedniej ciąży brzuch dłużej mi się " utrzymywał" mam jeszcze z 5 kg na + ale i tak jestem zadowolona (chyba mi w cyce poszło)

brzuch2.png

Załączniki

• brzuch2.png
    brzuch2.png
    22 KB · Wyświetleń: 235
reklama
Do góry