reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

A właśnie dziewczyny mam pytanko czy Wam powychodziły tzw. "pajączki"??? Bo mi gdzie niegdzie w okolicach kolan i z boku na udach troszkę takie pojedyńcze i już panikuję :szok: Po porodzie laser jak nic :baffled:

reklama
te nasze nóżki obolałe
ja stosuje na żylaki ruscoven i przynosi mi mega ulgę w pare chwil po posmarowaniu

dziewczyny mam jakiś problem, chciałam dodać foto ale otwiera mi się tylko okienko jak zrobię odpowiedź i nie ma tych ikon aby dodać załącznik, poz tym jak piszę to wszystko mi się zlewa w jeden ciąg tekstu, może coś niechcąco wcisnęłam bo wcześniej nie miałam jakich problemów

hej.. dawno mnie tu nie było.. oj dawno.. :sorry2: a przecież rośniemy sobie z Antkiem elegancko.. wagą się nie przejmujemy, choć już 11kg na plusie.. najważniejsze, że zdrowy, a o figurę zadbamy po porodzie :-):tak:

to my:

nikon 097-1.jpg

Załączniki

• nikon 097-1.jpg
    nikon 097-1.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 86
Oglądanie waszych brzuszków zdecydowanie poprawia mi nastrój.

To ja z wczoraj, dokładnie 29 tydzien, 13 kg na plus, teraz waże 73kg:

20130404_103742.jpg

Załączniki

• 20130404_103742.jpg
    20130404_103742.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry