reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

A właśnie dziewczyny mam pytanko czy Wam powychodziły tzw. "pajączki"??? Bo mi gdzie niegdzie w okolicach kolan i z boku na udach troszkę takie pojedyńcze i już panikuję :szok: Po porodzie laser jak nic :baffled:

reklama
te nasze nóżki obolałe
ja stosuje na żylaki ruscoven i przynosi mi mega ulgę w pare chwil po posmarowaniu

dziewczyny mam jakiś problem, chciałam dodać foto ale otwiera mi się tylko okienko jak zrobię odpowiedź i nie ma tych ikon aby dodać załącznik, poz tym jak piszę to wszystko mi się zlewa w jeden ciąg tekstu, może coś niechcąco wcisnęłam bo wcześniej nie miałam jakich problemów

hej.. dawno mnie tu nie było.. oj dawno.. :sorry2: a przecież rośniemy sobie z Antkiem elegancko.. wagą się nie przejmujemy, choć już 11kg na plusie.. najważniejsze, że zdrowy, a o figurę zadbamy po porodzie :-):tak:

to my:

nikon 097-1.jpg

Załączniki

• nikon 097-1.jpg
    nikon 097-1.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 82
Oglądanie waszych brzuszków zdecydowanie poprawia mi nastrój.

To ja z wczoraj, dokładnie 29 tydzien, 13 kg na plus, teraz waże 73kg:

20130404_103742.jpg

Załączniki

• 20130404_103742.jpg
    20130404_103742.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry