reklama
wow Korba.. proszę proszę)) najprawdziwszy ciążowy brzuszek! super)))
ja może za 2 tyg wrzucę kolejną fotkę...w sobotę byłam u znajomych których nie widziałam od września i... pierwsze to zapytali czy nie jestem czasem w ciąży... a ja bo była pewna, że jeszcze nic nie widać
ja może za 2 tyg wrzucę kolejną fotkę...w sobotę byłam u znajomych których nie widziałam od września i... pierwsze to zapytali czy nie jestem czasem w ciąży... a ja bo była pewna, że jeszcze nic nie widać
kejko20
Początkująca w BB
Jejciu jakie swietne te brzuchole sa az sie nie mozna napatrzec jednak ciaza to fajny stan nawet jak sie ma mdlosci czy trzeba lezec plackiem.
Emilia ,Korba slicznie wygladaja brzucholki
Moj brzuchol zaczol zmieniac krztalt juz w 11 tyg.ciazy,wtedy juz rozgladalam sie za spodniami ciazowymi ale ech to masakra jakas jest raz ze jestem wysoka i mam problem z dlugoscia nogawki a dwa w biodrach kazda jedna para luzna,wkoncu i tak kupilam luzne bo stwierdzilam ze bede sie i tak powiekszac poki co.Do spodni dokupilam t-shirt ze swietnym napisem rece precz od mojego brzucha i dwie lapki namalowane.Nawet M sie smial jak zobaczyl.
Emilia ,Korba slicznie wygladaja brzucholki
Moj brzuchol zaczol zmieniac krztalt juz w 11 tyg.ciazy,wtedy juz rozgladalam sie za spodniami ciazowymi ale ech to masakra jakas jest raz ze jestem wysoka i mam problem z dlugoscia nogawki a dwa w biodrach kazda jedna para luzna,wkoncu i tak kupilam luzne bo stwierdzilam ze bede sie i tak powiekszac poki co.Do spodni dokupilam t-shirt ze swietnym napisem rece precz od mojego brzucha i dwie lapki namalowane.Nawet M sie smial jak zobaczyl.
RobaczekII
Fanka BB :)
Korba cudowny brzusio, już bardzo widać ciążę, uwielbia patrzeć na takie brzuszki Mam nadzieję, że za dwa tyg. też będę tak brzuchata
Kejko, też mam problem, bo też jestem wąska w biodrach, nie mam nawet 90 cm i teraz kupiłam w H&M roz 36 i są naprawdę wąskie ( były dobre 34 ale bałam się kupić bardzo akurat - dałam ciut luzu ). Wcześniej kupiłam z netu i okazały się za duże a wzięłam XS.
Tak mi się chciało kupić coś dla maluszka ale nie mogłam się zdecydować
Kejko, też mam problem, bo też jestem wąska w biodrach, nie mam nawet 90 cm i teraz kupiłam w H&M roz 36 i są naprawdę wąskie ( były dobre 34 ale bałam się kupić bardzo akurat - dałam ciut luzu ). Wcześniej kupiłam z netu i okazały się za duże a wzięłam XS.
Tak mi się chciało kupić coś dla maluszka ale nie mogłam się zdecydować
Palindromea
Śliczne brzuszki. Ale wiecie co mi się podoba. Możemy eksponować nasze brzuszki i nikt nie powie na nas "Grubas", czy "Spaślak", albo "jak ona się zapuściła". Nie muszę się wstydzić swoich okrąglejszych kształtów
JUSTA19854
reklama
mama wikusi2010
Korba piękny brzuszek