reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Dziewczyny ale brzuszki - chyba pościągam sobie fotki i na pulpit wrzucę :) cudaśne !!!! Co będzie się działo za 2 miesiące !
Oj muszę dziś się i S przymusić do zrobienia fotki bo skromnie mówiąc też mam się już czym pochwalić :)
Już większość z nas nie ukryje przed światem maleństwa :)
Ja muszę się mocno kryć a i tak zaczynają mi się już przyglądać :D Ze spaniem to też coraz gorzej.
Na święta to będziemy miały już naprawdę się czym pochwalić.

reklama
DSC06245.jpg

Mój brzuchol - zdjęcie sprzed 5 minut ;-). Jakoś brzuch miałam odciśnięty od majtasów ;) ale nie było czasu czekać :)

Ostatnia edycja:
Noooo Natis jaki cudny brzucholek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: SUPER!!!! No i psinka też chciała być ujęta na fotce, też chce być na forum-- a coo:-):-):-):-)

Faktycznie brzucholki mamy podobnej wielkości :rofl2:

Robaczek :-), czekamy na Twój brzuszek :-)

Ostatnia edycja:
natis jaki pokazny brzunio :-D świetny jest!! Jezu to ja jestem przy was plaska, ja nie wiem gdzie to moje dziecko siedzi. Jak leze na plecach to jestem w stanie wyczuc twarda macice dotykajac dolnych partii brzucha ale nic nie widac...

Natis cudny brzuszek !!! Fajnie sie patrzy.
Ja wlasnie molestje mojego S zeby mi fotke zrobil wiec zaraz wrzuce :-)ale chyba moj do waszych bedzie jeszcze mini :-)

S zrobil mi fotki smiejac sie ze mnie :-)20121127_202245.jpg
20121127_202043.jpg
20121127_202033.jpg

Mam nadzieje, ze sie zalacza bo z tel pisze.
Jak widzicie ja o tej porze juz w pizamkach - jedyny moment ze moge sobie polezec.

reklama
Robaczek - brzusio cudny!! Jaka ty chudzinka jesteś :-). Brzusio już typowo ciężarówkowy P:)

Mój też się śmiał, a potem wpadł w trans i kazał mi się przebierać do zdjęć ;-). W sypialni, jadalni - dobrze, że do łazienki nie kazał mi wchodzić ;-).

Korba - Naja zawsze na pierwszym planie, jak tylko coś się dzieje tam zawsze naszego psa zastaniesz ;-)

Do góry