reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Hihi pizamka.. Mam juz 30 na karku ale kocham snoopiego. Z h&m- u ja wytrzasnelam.
Dzieki za mileslowa Korba i Natis. A chudosc mi zostala od czasow liceum- chorowalam na anoreksje i chorobsko wciaz gdzies mi siedzi i walczy ze zdrowym rozsadkiem:-(Wtedy to bylam chuda o malo co w szpitalu nie wyladowalam ale to dluga historia...

Hihi pizamka.. Mam juz 30 na karku ale kocham snoopiego. Z h&m- u ja wytrzasnelam.
Dzieki za mileslowa Korba i Natis. A chudosc mi zostala od czasow liceum- chorowalam na anoreksje i chorobsko wciaz gdzies mi siedzi i walczy ze zdrowym rozsadkiem:-(Wtedy to bylam chuda o malo co w szpitalu nie wyladowalam ale to dluga historia...

To teraz się musisz dobrze odżywiać --PAMIĘTAJ:tak:

Tak staram sie. Fakt licze kalorie ale te puste z fast foodu aczkolwiek czasem zjadam. A ta to wcinam duuuuuzo owocow - wlasnue zjadlam strasznie kwasne kiwi i zagryzlam jeszcze kwasniejsza pomarancza az zeby mnie bola ( kupowalam je jako slodkue ... )

Dziewczyny macie śliczne brzuszki !

Mój brzuch bardziej pokazuje moją nadwagę niż ciążę ale mam nadzieje, że z czasem zmieni się w okrągłą piłeczkę :)
brzuch.jpg

Aska sliczy tez Twoj brzusio widac ze dzieciatko tam mieszka.
A Motylek to Twoja pierwsza ciaza prawda ? W pierwszej ciazy pozniej wyskakuje ale jak wyskoczy to pewnie konkretnie :-)a jak nie to jak w maju bedzie goraco to bedziezz sie cieszyla ze maly. Ja to mialam gigant i do tego rodzilam w lipcu - ciezke byly dwa ostatnie miesiace.

ależ mi się morda cieszy do monitora i Waszych brzuszków, aż koleżanka obok dziwnie patrzy :-D cudne wszystkie!
ja swojego też już się zaczynam dopatrywać, choć to pewnie bardziej moje urojenia.. i sadełko ;-) może wieczorem wstawię jakieś zdjęcie :tak:

ale mi humorek poprawiły te foty :rofl:

reklama
Asia co Ty opowiadasz, widać brzuszek ciążowy jak nic :tak:

Robaczek , ja też rodziłam w lipcu :-) Pamiętam były takie upały:szok: Z którego lipca jest Twój synek?

Urodziłam 7.07.2006 :) Było potwornie gorąco, wręcz masakrycznie ! Rodziłam w nocy a było chyba ok 25 st.
Teraz tak mi się marzy by urodzić 6.06. :)

Do góry