reklama
Nayaa
Fanka BB :)
Mamo jaki ładny kształtny brzuszek
Wy dziewczyny macie takie fajne okrągłe te brzuszki a nie takie "kanciate"...
Wy dziewczyny macie takie fajne okrągłe te brzuszki a nie takie "kanciate"...
mama wikusi2010 fajnie widac jak brzuszek rosnie
RobaczekII ale brzusio duzy! Cudny!
Nayaa czy Ty jeszcze w normalnych spodniach jestes? Gdzie ten 19 tygodniowy maluszek tam siedzi?
paulinka109 ladny brzus i zero grama tluszczyku!
natis Ty kochana to masz brzusia! Wielgasny, te Twoje kg w tym brzusiu siedza
marcelinoowa slicznie wygladalas przed porodem!
RobaczekII ale brzusio duzy! Cudny!
Nayaa czy Ty jeszcze w normalnych spodniach jestes? Gdzie ten 19 tygodniowy maluszek tam siedzi?
paulinka109 ladny brzus i zero grama tluszczyku!
natis Ty kochana to masz brzusia! Wielgasny, te Twoje kg w tym brzusiu siedza
marcelinoowa slicznie wygladalas przed porodem!
leir
Aktywna w BB
teri114
jej dziewczyny jakie fajnie piłeczki
wiecie co jak ja sie ciesze że jestem z Wami na BB bo chyba bym myslała cały czas że mną coś nie tak bo każdy (oprócz męża na szczęście ) komentuje że mam duży brzuszek jak na ten czas ciąży a tak to sobie zawsze myślę że przecież dziewczyny na BB maja takie same wiec na pewno jest ze mna wszystko w porządku szkoda tylko że juz nikt nie pamięta swojego brzucha w ciąży bo mam taka znajomą co jak była w ciązy to utyła 35 kg a brzuch miała jak stodoła a teraz najbardziej komentuje mój że duży szkoda że zapomniała juz jak sama wyglądała
wiecie co jak ja sie ciesze że jestem z Wami na BB bo chyba bym myslała cały czas że mną coś nie tak bo każdy (oprócz męża na szczęście ) komentuje że mam duży brzuszek jak na ten czas ciąży a tak to sobie zawsze myślę że przecież dziewczyny na BB maja takie same wiec na pewno jest ze mna wszystko w porządku szkoda tylko że juz nikt nie pamięta swojego brzucha w ciąży bo mam taka znajomą co jak była w ciązy to utyła 35 kg a brzuch miała jak stodoła a teraz najbardziej komentuje mój że duży szkoda że zapomniała juz jak sama wyglądała
RobaczekII
MamaWikusi, śliczny brzusio, jak ślicznie urósł ! taka piłka okrąglutka
Szkoda, że tak się nie możemy wszystkie spotkać i na spacerek poparadować - ale byłby widok Tak z 30 przyszłych mamusiek
Szkoda, że tak się nie możemy wszystkie spotkać i na spacerek poparadować - ale byłby widok Tak z 30 przyszłych mamusiek
Palindromea
MamaWikusi, śliczny brzusio, jak ślicznie urósł ! taka piłka okrąglutka
Zrobiłybyśmy tak Paradę Przyszłości, albo Krągłości :-)
reklama
Paulunia8713
Dziewczyny jakie macie śliczne brzuszki. Każdy bez wyjątku piękny i wyjątkowy