reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
mama wikusi2010 fajnie widac jak brzuszek rosnie :)

RobaczekII ale brzusio ;) duzy! Cudny!

Nayaa czy Ty jeszcze w normalnych spodniach jestes? Gdzie ten 19 tygodniowy maluszek tam siedzi?

paulinka109 ladny brzus i zero grama tluszczyku!

natis Ty kochana to masz brzusia! Wielgasny, te Twoje kg w tym brzusiu siedza:tak:

marcelinoowa slicznie wygladalas przed porodem!

jej dziewczyny jakie fajnie piłeczki :-D
wiecie co jak ja sie ciesze że jestem z Wami na BB bo chyba bym myslała cały czas że mną coś nie tak bo każdy (oprócz męża na szczęście ) komentuje że mam duży brzuszek jak na ten czas ciąży :baffled: a tak to sobie zawsze myślę że przecież dziewczyny na BB maja takie same :-pwiec na pewno jest ze mna wszystko w porządku szkoda tylko że juz nikt nie pamięta swojego brzucha w ciąży bo mam taka znajomą co jak była w ciązy to utyła 35 kg a brzuch miała jak stodoła a teraz najbardziej komentuje mój że duży szkoda że zapomniała juz jak sama wyglądała :-p

MamaWikusi, śliczny brzusio, jak ślicznie urósł ! taka piłka okrąglutka :)

Szkoda, że tak się nie możemy wszystkie spotkać i na spacerek poparadować - ale byłby widok :):) Tak z 30 przyszłych mamusiek :):)

reklama
Do góry