Korba32
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 529786Zobacz załącznik 529787mój brzuszek dziś z rana, a w nim kopiący już nieźle chłopaczek …
Piękny mały brzucholek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 529786Zobacz załącznik 529787mój brzuszek dziś z rana, a w nim kopiący już nieźle chłopaczek …
heh opowiem Wam o mojej siostrze w ciąży przytyła 32 kilo więc tak od razu tego nie zrzuciła rok jej zajęło teraz jest chudzinka ale jak juz mała była w domku po jakimś tam czasie wyszła do sklepu spotkała sąsiadke przed blokiem i ta do niej z tekstem : a to kiedy pani w końcu urodzi ? na co siostra mówi że malutka juz śpi sobie w łóżeczku ha po porodzie wyglądała dalej jak przed ale to tylko przez jakiś czas
Bardzo dziękuję
PS: Z rana 85 cm w obwodzie.. wieczorem 90
Kochana to aż niemożliwe !!! Ja mam o wiele większy brzuszek od Ciebie i dzisiaj rano mierzyłam i miałam 87 Nie kumam
Wlasnie sie zmierzylam, rano mam 98cm, ale wieczorem pewnie troche wiecej, bo czuje az mi sie skora ciagnie i brzuszek mi juz ciazy, a co bedzię za 5 miesiecy?Ale wy zgrabne jesteście. Tylko pozazdrościć. Ja mam aktualnie w brzuszku 98 cm
Korba, a ile masz wzrostu? Ja 172 więc jestem dość wysoka to może inaczej się rozkłada, poza tym ja nigdy nie miałam talii osy, raczej sportową sylwetkę, z niedużym wcięciem i wąskimi biodrami
Ja mam w brzucholu 92 wieczorkiem a wydaje mi się dużo mniejszy od Ciebie Korba
Wzrostu 175cm ale nie wiem czy to ważne.
NATIS mam te same obawy i tą samą historię co Ty. Mi wcale nie przeszkadzał poród zimą, mogłam przesiedzieć "figurę modelki" w domu a jak wychodziłam zakładałam pas poporodowy (który swoją drogą uratował mi życie po CC) Także to, że rodzimy latem dla mnie oznacza pokazanie się ludziom po porodzie a jeszcze w ciąży ;-)