reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
heh opowiem Wam o mojej siostrze w ciąży przytyła 32 kilo więc tak od razu tego nie zrzuciła rok jej zajęło teraz jest chudzinka ale jak juz mała była w domku po jakimś tam czasie wyszła do sklepu spotkała sąsiadke przed blokiem i ta do niej z tekstem : a to kiedy pani w końcu urodzi ? na co siostra mówi że malutka juz śpi sobie w łóżeczku ha :-p po porodzie wyglądała dalej jak przed ale to tylko przez jakiś czas

TERI, KARI - ja też Wam zazdroszczę tego szybkiego powrotu do formy :tak::tak:. Teraz to będzie masakra u mnie. Do tego lato i trzeba będzie się rozebrać.
Ja po Natalce podobnie jak NIKA jeszcze z 1,5-2 m-ce chodziłam w ciążowych ciuchach. Na szczęście była to zima, bardzo sroga, więc bardzo mało wychodziłam.
I podobna historia co Twojej siostrze, TERI, mi się przytrafiła. Natka się urodziła w lutym, a tym roku w kwietniu były święta Wielkanocne. Miałam jż doły od siedzenia w domu i przyjechała szwagierka i wygoniła nas z mężem na zakupy świąteczne.
To już było 1,5 m-ca po porodzie, schudłam już sporo [z tych 35kg ;-) ], wcisnęłam się w największe spodnie sprzed ciąży - byłam nieziemsko z siebie dumna. Wymodelowałam pięknie włosy, starannie się umalowałam i heja do sklepu. W sklepie spotykam kumpla z liceum. On biegnie do mnie z tekstem:
"oooo, gratuluję", a ja na to:
"no dziękuję bardzo" [myślałam, że mówi o Natalce], a on:
" kiedy rodzisz????"
- uleciało ze mnie wtedy wszystko :-D:-D:-D.

MOTYLEK - piękny brzuszek, malutki, zgrabniutki!!! zadroszczę :-) Mój wygląda conajmniej na 30tc. Wszyscy jak mnie widzą myślą, że lada moment rodzę, a tu jeszcze 4 m-ce zostały.

ANUSIA - przepiękny brzucholek!!! Pięknie wyglądasz!

Ale wy zgrabne jesteście. Tylko pozazdrościć. Ja mam aktualnie w brzuszku 98 cm i jestem ciekawa, kiedy pojawią mi się rozstępy. Jeden już mi wyskoczył na udku (tzn nowy, bo wcześniej już miałam z błędów dietetycznych w młodości)

Kochana to aż niemożliwe !!! Ja mam o wiele większy brzuszek od Ciebie i dzisiaj rano mierzyłam i miałam 87:szok: Nie kumam :sorry2:

Korba, a ile masz wzrostu? Ja 172 więc jestem dość wysoka to może inaczej się rozkłada, poza tym ja nigdy nie miałam talii osy, raczej sportową sylwetkę, z niedużym wcięciem i wąskimi biodrami :)

Ja mam w brzucholu 92 wieczorkiem a wydaje mi się dużo mniejszy od Ciebie Korba :nerd:
Wzrostu 175cm ale nie wiem czy to ważne.

NATIS mam te same obawy i tą samą historię co Ty. Mi wcale nie przeszkadzał poród zimą, mogłam przesiedzieć "figurę modelki" w domu a jak wychodziłam zakładałam pas poporodowy (który swoją drogą uratował mi życie po CC) Także to, że rodzimy latem dla mnie oznacza pokazanie się ludziom po porodzie a jeszcze w ciąży ;-)

reklama
Ja mam w brzucholu 92 wieczorkiem a wydaje mi się dużo mniejszy od Ciebie Korba :nerd:
Wzrostu 175cm ale nie wiem czy to ważne.

NATIS mam te same obawy i tą samą historię co Ty. Mi wcale nie przeszkadzał poród zimą, mogłam przesiedzieć "figurę modelki" w domu a jak wychodziłam zakładałam pas poporodowy (który swoją drogą uratował mi życie po CC) Także to, że rodzimy latem dla mnie oznacza pokazanie się ludziom po porodzie a jeszcze w ciąży ;-)

To ja już naprawdę nie rozumiem , idę jeszcze raz się zmierzyć, wróciłam no 87-88 nic inaczej:confused: Nie wiem o co tu chodzi;-)

Do góry