reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

mama wikusi sama sie zastanawiam gdzie to siedzi :-D haha :-D ja zawsze chuda bylam ale z Adasiem mialam bardziej widoczny brzuch w tym czasie :-D Tylko ze z Adasiem juz bylam jakies 5 kg na plusie a teraz nadal mam wage sprzed ciazy. Za to dziecko czuje strasznie wyraznie :-D az mi ta skora na brzuchu chodzi razem z nim :-D

reklama
No to i ja wstawie swoją kuleczkę

Załączniki

• IMG_3846.jpg
    IMG_3846.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 105
Kari.. nie będę oryginalna :-D matko i córko gdzie Ty w ciąży jesteś :szok: ja taki brzuszek to mam normalnie hehe :-p
Paulunia świetna kuleczka :)
Ochh te nasze maluchy mają najpiękniejsze domy;-)

Kari gdzie ty to dzieciątko schowałaś??!! :szok::szok:

W takim razie ja swojego brzuchola nie będę wstawiać. Popadnę w totalne kompleksy.

Dzięki kobietki;-)
Powiem wam, że w ciąży z Julcią brzuszek miałam dopiero od 6 miesiaca. W 8 (rodziłam w 8) miałam taki jak teraz więc dla mnie to nowość mieć już w 4 miesiącu kuleczkę:-)

reklama
paulina ale śliczna bąbeczka :D taka mala pileczka! Boska!
Wy pytajcie mnie a ja was gdzie moje dziecko tam sie miesci :-D haha nie mam pojecia :-D Dlatego malo kto wierzy ze jestem w ciazy. Ostatnio kolezanka popatrzyla na moj pojedzony wieczorem brzuchol i pyta "no moze czas zeby zaczal ci rosnac? a moze tylko sobie pojadlas?" Bez problemu nosze spodnie swoje zwykle dlatego wstrzymuje sie z kupnem ciazowych. Jeszcze moze mnie wypcha w 6 miesiacu :-D

Do góry