reklama
teri114
Fanka BB :)
motylek śliczny brzuszek i taki malutki jeszcze ;-)
gosiak super porównanie i jak ładnie widać różnicę rosnie maleństwo rosnie też i domek ;-) jakbym miała porównać mój teraz do Twoich to najbardziej pasuje ten z 12 tc kurczę bo mi tak jakoś stanął w miejscu i nie widzę żeby przez 2 tyg coś sie powiększyło
gosiak super porównanie i jak ładnie widać różnicę rosnie maleństwo rosnie też i domek ;-) jakbym miała porównać mój teraz do Twoich to najbardziej pasuje ten z 12 tc kurczę bo mi tak jakoś stanął w miejscu i nie widzę żeby przez 2 tyg coś sie powiększyło
motyleksw
Motylek śliczny brzusio :-) Widzę, że Ty w normalnych spodniach jeszcze chodzisz? U mnie to już nierealne
Gosiulek cudne porównanie, rośnie Ci ten brzusio śliczny :-)
Nie nie, to ciążowe z regulacją na gumkę z hm, tyle, że bez panela, bo tych spodni jakoś nie mogę sobie dobrać, bo mi się ten panel przy schyaniu na połowie dupy zjeżdża :|
A do tych założę sobie sam panel i spodnie i będę zadowolona.
Ze starych to tylko jedne są już tylko dobre
mama wikusi2010
Ale śliczne brzuchole dziewczyny cudowne
Korba32
Gosiak, Super brzucholek, świetnie to zdjęcie zrobiłaś, może chciała być mnie nauczyć jak takie zdjęcie można zrobić
Motylek, Brzuszek REWELKA
Motylek, Brzuszek REWELKA
paulinka109
Jejku pięknie idziecie do przodu dziewczynki!!!! Naprawdę az miło popatrzeć :-)
U mnie też już się dzieje! Brzusio wreszcie wyszedł, w czwartek zrobię fotkę bo to 14tydz a robię zdjęcie równo co 2tyg więc też się pochwalę :-)
U mnie też już się dzieje! Brzusio wreszcie wyszedł, w czwartek zrobię fotkę bo to 14tydz a robię zdjęcie równo co 2tyg więc też się pochwalę :-)
Paulunia8713
Dziewczynki śliczne macie brzuszki. No piękne poprostu i niech dalej rosną i rosną
mama wikusi2010
reklama
Ines75
Zaangażowana w BB
noo.. mamawikusi, fajowski brzucholek już.:-) ślicznie rośnie