reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Motylek śliczny brzusio :-) Widzę, że Ty w normalnych spodniach jeszcze chodzisz? U mnie to już nierealne :-D

Gosiulek cudne porównanie, rośnie Ci ten brzusio śliczny :-)

reklama
motylek śliczny brzuszek i taki malutki jeszcze ;-)

gosiak super porównanie i jak ładnie widać różnicę rosnie maleństwo rosnie też i domek ;-) jakbym miała porównać mój teraz do Twoich to najbardziej pasuje ten z 12 tc kurczę bo mi tak jakoś stanął w miejscu i nie widzę żeby przez 2 tyg coś sie powiększyło :dry:

Motylek śliczny brzusio :-) Widzę, że Ty w normalnych spodniach jeszcze chodzisz? U mnie to już nierealne :-D

Gosiulek cudne porównanie, rośnie Ci ten brzusio śliczny :-)

Nie nie, to ciążowe z regulacją na gumkę z hm, tyle, że bez panela, bo tych spodni jakoś nie mogę sobie dobrać, bo mi się ten panel przy schyaniu na połowie dupy zjeżdża :|
A do tych założę sobie sam panel i spodnie i będę zadowolona.
Ze starych to tylko jedne są już tylko dobre :D

Dzięki dziewczyny :)

Terii ja też jak tak patrzę a swój to nie widzę żeby rósł, dopiero na zdjęciach dobrze to widać :)

Jejku pięknie idziecie do przodu dziewczynki!!!! Naprawdę az miło popatrzeć :-)
U mnie też już się dzieje! Brzusio wreszcie wyszedł, w czwartek zrobię fotkę bo to 14tydz a robię zdjęcie równo co 2tyg więc też się pochwalę :-)

A to mój brzucholek 15t6d (pierwsza fotka) dla porównania ''tluszczyk'' z jakiegoś 7-8 tyg :p (druga fota)

Załączniki

• DSC00612.jpg
    DSC00612.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC00342.jpg
    DSC00342.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry