reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Ja robię zdjątko co tydzień (dla siebie do porównania). Ale zbytnio róż nic nie było widać. Ale jak tylko będzie wyraźna różnica - dorzucę.

reklama
robaczku dzięki za te słowa, ja naprawdę zaczynam sie już martwić bo 13 tydz i nic za bardzo nie widać:baffled: mam nadzieję ze w 15 już coś będzie...
flori gratuluję synka !! masz imię ??

mi nadal nic nie widac :-D Az dziwne bo z Adasiem zaczynalo mi juz rosnac brzuszysko. Moze tym razem bede miala maly brzuszek?? A malenstwo fika z dnia na dzien coraz mocniej.

Mi w I ciąży dopiero od czwartego miesiąca było coś widać ale tylko z lupą. Teraz już w 2 m-cu miałam problem by dopinać spodnie a jak na razie mam 1 kg do przodu i noszę już spodnie ciążowe.

U mnie jst tak samo. W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nikt nie widział po nie ciąży. Teraz 12 tydzień i już od paru dni chodzę w spodniach ciążowych, zwykłych nie ma szans dopiąć.

Jak co 2 tyg mój ;) 20121211_094511.jpg20121211_094523.jpg

Kobitki super macie brzuszki! Każdy jest piękny i wyjątkowy :) Gratuluję tym, które czują już ruchy swoich maleństw :) i oczywiście tym, które już znają płeć :)

Ja się dziś pokusiłam o małe porównanie :)

Zobacz załącznik 522364

Super brzucholki :)
ja się mojemu muszę przyjrzeć bo naprawdę już nie wiem.. Przed ciążą trochę utyłam i brzuchol był więc teraz się połapać nie mogę ile mam ciążowego a ile swojego :-D

reklama
Gosiak super:))) taka różnica!!! :) też muszę zacząć robić fotki, żeby kiedyś mieć pamiątkę:p

U mnie to jest tak... jak wciągnę brzuch to widać tak jak Gosiaka 9tc... ale jak wypuszczę... to wyglądam na jakiś 6 miesiąc:p:p:p niestety u mnie sporo tłuszczyku...

Do góry