reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
DzikaBez świetnie wyglądacie dziewczyny :)
MamaWikusi może i nisko brzuszek za to cudowny :)
Asiulka u Ciebie też już piękna piłeczka :)
Teri zgadzam się z dziewczynami,że nie widać tych 21 kg więc to chyba faktycznie ta woda :) Świetnie!!
Sa_raa boooskie spodnie! i brzuszek :) taki zgrabny :)
Marys jaka fajna kuleczka hihi :) bardzo ładnie
Palin noo w sukience to mamooo :tak:świetnie! Brzuszek cudownie się prezentuje! A to co chłop mówi..Echhh..Mój też w ramach "komplementowania" mówi "pączuszku/pupleciku"..Olać to ich gadanie :-D

I mój na 34 tydzień.. 34.jpg

Załączniki

• 34.jpg
    34.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 96
Nayaa - fajnie wyglądasz. I kolejna, której mogę nóg tylko pozazdrościć...

"pączuszku/pulpeciku" - to nawet przyjemne :-) Od Ara w najlepszym wypadku mogę usłyszeć "Kangurzyco/Ciążarówko". Inne określenia - szkoda gadać. I wie dobrze, że waga jest moim słabym punktem, ale ostatnio to w ogóle zero wyczucia. Ale już mogę trochę mu przygryźć - też mu trochę w boczki poszło :-):-D

NAYAA - chudzielcu jeden :wściekła/y::tak:!!!! Pięknie wyglądasz :-)

PALINDROMEA - pięknie wyglądasz, piękny duży brzuszek - od razu się czuję lepiej ze swoim olbrzymem :-). Mamy takie same spodnie :-). I tak jak KORBA mówi dla mnie też faworytem jest czerń i czerwień :-). Ślicznie!

reklama
Nie wiem jak długo przyjdzie mi go jeszcze ponosić więc wklejam.. 37 tydzień :) 102 cm :)photo (2).jpg

Załączniki

• photo (2).jpg
    photo (2).jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 111
Do góry