reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Dzięki, Dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć. Bo mina Ara mówiła...:-( A usta "nasz bębenek"...
Nayaa
DzikaBez świetnie wyglądacie dziewczyny
MamaWikusi może i nisko brzuszek za to cudowny
Asiulka u Ciebie też już piękna piłeczka
Teri zgadzam się z dziewczynami,że nie widać tych 21 kg więc to chyba faktycznie ta woda Świetnie!!
Sa_raa boooskie spodnie! i brzuszek taki zgrabny
Marys jaka fajna kuleczka hihi bardzo ładnie
Palin noo w sukience to mamooo świetnie! Brzuszek cudownie się prezentuje! A to co chłop mówi..Echhh..Mój też w ramach "komplementowania" mówi "pączuszku/pupleciku"..Olać to ich gadanie
I mój na 34 tydzień..
MamaWikusi może i nisko brzuszek za to cudowny
Asiulka u Ciebie też już piękna piłeczka
Teri zgadzam się z dziewczynami,że nie widać tych 21 kg więc to chyba faktycznie ta woda Świetnie!!
Sa_raa boooskie spodnie! i brzuszek taki zgrabny
Marys jaka fajna kuleczka hihi bardzo ładnie
Palin noo w sukience to mamooo świetnie! Brzuszek cudownie się prezentuje! A to co chłop mówi..Echhh..Mój też w ramach "komplementowania" mówi "pączuszku/pupleciku"..Olać to ich gadanie
I mój na 34 tydzień..
Załączniki
Palindromea
Nayaa - fajnie wyglądasz. I kolejna, której mogę nóg tylko pozazdrościć...
"pączuszku/pulpeciku" - to nawet przyjemne :-) Od Ara w najlepszym wypadku mogę usłyszeć "Kangurzyco/Ciążarówko". Inne określenia - szkoda gadać. I wie dobrze, że waga jest moim słabym punktem, ale ostatnio to w ogóle zero wyczucia. Ale już mogę trochę mu przygryźć - też mu trochę w boczki poszło :-)
"pączuszku/pulpeciku" - to nawet przyjemne :-) Od Ara w najlepszym wypadku mogę usłyszeć "Kangurzyco/Ciążarówko". Inne określenia - szkoda gadać. I wie dobrze, że waga jest moim słabym punktem, ale ostatnio to w ogóle zero wyczucia. Ale już mogę trochę mu przygryźć - też mu trochę w boczki poszło :-)
NAYAA - chudzielcu jeden !!!! Pięknie wyglądasz :-)
PALINDROMEA - pięknie wyglądasz, piękny duży brzuszek - od razu się czuję lepiej ze swoim olbrzymem :-). Mamy takie same spodnie :-). I tak jak KORBA mówi dla mnie też faworytem jest czerń i czerwień :-). Ślicznie!
PALINDROMEA - pięknie wyglądasz, piękny duży brzuszek - od razu się czuję lepiej ze swoim olbrzymem :-). Mamy takie same spodnie :-). I tak jak KORBA mówi dla mnie też faworytem jest czerń i czerwień :-). Ślicznie!
mama wikusi2010
Naya a moze fotki ci się pomyliły i wstawiłaś z jakiegoś 5-6miesiąca co?? ) A tak na serio chudzielec jesteś i tyle (zazdraszczam)
Paulunia8713
Naya Palin śliczne brzuszki macie Każdy inny a jednak oba wyjątkowe !!!!
reklama
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06