reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Dziękuję dziewczyny! Miło poczytać tak miłe komentarze :-). Zwłaszcza, że czuję się jak wieloryb ;-)

NIKA - pomimo naprawdę ogromnego brzucha Lenka nie jest duża - niecałe 2 tyg. temu ważyła 2300g. Jeżeli cięcie będzie 14.05 to nie wiem czy dobijemy do 3kg. Wielkość brzucha niewiele ma wspólnego z wagą dziecka. Z Natalką też miałam ogromny brzuch (naprawdę w szpitalu przy przyjęciu ze skurczami pytało mnie kilka osób - lekarze, pielęgniarki - czy to ciąża bliźniacza), a Natalka urodziła się z końcem 38tyg. z wagą 3300g i 54cm.

Natis pięknie wyglądasz! i świetna z was rodzinka :-) pozazdroscic :-) A brzuszek pokaźny ale bez przesady :-D bardzo efektownie w pozytywnym znaczeniu sie prezentuje.

natis- super zdjęcia, a brzuszek rzeczywiście duży, widać że opuchnięta jesteś, ciekawe jak Ci się buzia zmieni po porodzie musisz koniecznie fotki zamieścić

Ostatnio było o brzuchach po kolana, ja przeglądam właśnie zjęcia z 18-astki braci i znalazłam takie w temacie

osiemnastka.jpg

Załączniki

• osiemnastka.jpg
    osiemnastka.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry