reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
DZIEWCZYNY - u mnie to tylko kapcie praktycznie od początku ciąży. Wczoraj zaszalałam, a raczej w sobotę w sklepie. Ale butki są bardzo wygodne, nie czuje się wysokości, poza tym byłam w nich 30 minut i tylko w obecności Darka (z jego ramieniem ;-) ). Tak więc nie zasłużyłam na uznanie hihihi :)

Ewelinanice - śliczna mama i zgrabny brzuszek
Natis - ale Wy radością tryskacie !!!! :-). Brzuszek jeszcze urósł ! A wydawałoby się , ze to już niemożliwe ;-). Ślicznie .

Smile Brzuszek masz uroczy:tak: ale przepraszam :zawstydzona/y: bardziej mnie (pozytywnie oczywiście) "rozprasza" Twój Smajl :D ihih świetnie wyglądasz !!
Kingusia i u Ciebie brzuszek ciążowy w końcu,a nie "jak po fasolce" suuper!! :-p
Julix synuś przesłodki i brzuszek cudnie się prezentuje :blink:
Madzia Ty również prezentujesz się rewelacyjnie :) a tym motorkiem narobiłaś mi ochoty na quadowe szaleństwa :D wczoraj wyciągnęłam kask i jak głupia zaczęłam się do niego tulić hehe..Może jakby spokojnie pojeździć.Bez błota :-D
Aśka a Tobie to tylko w brzuszek poszło :) wygodnie musi być w nim Tymusiowi :)
Ewelinanice bardzo ładnie :) Suepr brzuszek i mamusia!!
Natis ja powtórzę się po Mikoto.. pięknie i z klasą.Rewelacja! Super zdjęcie do rodzinnego albumu :)

Natis, wyglądasz kwitnąco. Nic nie widać, że ta ciąża tyle Cię kosztuje. Mi buzia się uśmiecha do Ciebie !
Brzusio taki okrąglutki i faktycznie spory ale piękny :) A Natalia agentka i LASECZKA ! ( za mamusią )

reklama
Do góry