reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
To ja wam napiszę jaki numer odwaliła wczoraj moja babcia...za którę zresztą nie przepadam...poszliśmy wczoraj do mamy złożyć życzenia urodzinowe i wręczyć prezent...wchodzimy i przy stole już siedza goście między innymi moja babcia...ledwo skonczyłam składać mamie życzenia, siadam do stólu a babcia jedzie z tekstem: ale mam grubą dupę, no taka grubą...jeju ale Ty mosz ta duba chrubo...po naszemu czyli po śląsku...kurde ja nie wytrzymałam i jej powiedziałam że ja jestem w ciąży i żeby mi z takimi tekstami nie wyjeżdżała...czemu się nie spyta jak się czuję i że się cieszy że będziemy mieli dziewczynkę...nerwy mi puściły i wyłam w kuchni...jakos strasznie mnie to uraziło...potem poszłam spowrotem a ona siedziała obrażona...wychodząc moja mama jej nagadała a ona stwierdziła że mam niewyparzony pysk...mój mąż był oburzony że babcia zamiasta się spytać jak się czuje to miała na uwadze moje gabaryty...ale ona zawsze mi dogryzałam w tej kwestii...choć moja rodzina i ja uważamy że wyglądałam i wyglądam dobrze...nie jestem gruba ani otyła...mam normalną sylwetkę...najważniejsze że mężusiowi pupcia się podoba

Co za podła babka! ja to bym ją z domu wyrzuciła :baffled: a co?! w ciąży WOLNO!!!!! :laugh2:

Misialina - mi się wydaje, że Twoja babcia ma jakiś kompleks czy traumę związaną z własnym wyglądem. Ale z tego powodu nie powinna w taki sposób się wyżywać na innych.

Moja babcia ogólnie rzecz ujmując nie jest zadowolona jak komuś dobrze się powodzi...ma 3 córki...każda sobie dobrze życie ułożyła...a ona nigdy nie pochwaliła że fajnie, że się cieszy itp...mi zawsze powtarza że chyba mam się za dobrze: jak stać mnie na wczasy, na remont w domu itp...cóż taki typ...a potem narzeka że wnuki do niej nie przychodzą bo po co mają przyjść...żeby z łąski mi kawę czy herbatę zrobiła i mam słuchac jak ja się to mam dobrze i jakie mam gabaryty...ech szkoda słów

reklama
jak tam obwody brzuszkow? powiekszają sie? :-)
tez musi mi mąż fotke z profilu pstryknąc w koncu ;-)
jeszcze nie mam zadnych ciazowych fotek, poza tymi ktore komorką zrobilam :sorry: