reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
jutro cos wstawię,ale dzisiaj wieczorem jakoś mi ciężko było,jakbym się najadła strasznie,leżałam z pół godz aż miałam siły,żeby wstać,nie wiem czemu.
myślę,że doszło mi jakieś 1kg,brzuch się zaokrąglił,ale jeszcze daję radę z goleniem
myślę,że doszło mi jakieś 1kg,brzuch się zaokrąglił,ale jeszcze daję radę z goleniem
Ja sie ciesze ze mam golarke elektryczna i znam te mape na pamiec, bo juz nic nie widze. Teraz chce sobie zrobic pedikiur, ale najpierw musze pokombinowac jak te nogi porozkladacjutro cos wstawię,ale dzisiaj wieczorem jakoś mi ciężko było,jakbym się najadła strasznie,leżałam z pół godz aż miałam siły,żeby wstać,nie wiem czemu.
.
Moj jest super, w sumie to nakladka do golenia od depilatora. Praktycznie nie mozna sie tym zaciac, no i nie obcina wloskow na skos, tylko na prosto. Dzieki temu nie mam juz hodowli agrestu.
a ja się zawsze bałam elektrycznych
andariel
mama super dwójki :]
się uśmiałam, Anapi!ale najpierw musze pokombinowac jak te nogi porozkladac
.
ja podobnie jak Justynka boje się elektryki w tych okolicach;-)i odwalam ręczną robotę, na razie bez problemu
wszystkie Wasze brzuchole są świetne!
Aestima
Fanka BB :)
Ja mam kolejne 2 kg do przodu- razem 64 (ale w ubraniach i butach!). To już 10 więcej niż w dniu ślubu, aaaa.....! Mam nadzieję, że to zrzucę. pocieszam się tym, że prawie wszystko poszło w brzuch. I od jutra ograniczam ilość ciastek co najmniej o połowę.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja też mam nakładkę do depilatora, którego nie używam, bo się boję ;-) Ale i tak poprawiam ręcznie.:-) U mnie widoczność jak na razie bez zmian
Moja waga 62,5 kg czyli z 6,5 na plusie. Myślę, że w tym tempie, to mimo wszystko niepokojące mając na uwadze wielkość mojego brzuszka.... Bo ze 3 jeszcze przybędzie na Młodą co najmniej.
Moja waga 62,5 kg czyli z 6,5 na plusie. Myślę, że w tym tempie, to mimo wszystko niepokojące mając na uwadze wielkość mojego brzuszka.... Bo ze 3 jeszcze przybędzie na Młodą co najmniej.