reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

reklama
Jagienka - ja to akurat z niedowagą walczę od zawsze i pewnie tak samo trudno mi przytyć jak innym zrzucić. Nawet brałam tabletki kiedyś takie jak pzry anoreksji (ja nie mam bo wiem że jestem chuda i chcę pzrytyć a anoreksja to glownie problem psychiki a nie metabolzimu)
mama80 - oj dokazywała, piasek garściami zjadała, każdy syf z plaży (włącznie z petami) próbowała do dziobka włożyć i wieszała się na parawanie podglądając wścibsko sąsiadów na plaży. Na basenie to hałasu na całą halę narobiła piszcząć z radości. Na kwaterze wchodziła nam pod łóżko, albo rozpłaszała nos na szybie od drzwi (takie jakby balkonowe) i zaczepiając psa właścicieli (wydawał śmieszne dzwięki wtedy jakby huuhuuu zamiast hau hau)

jagienka - robię sama - kupuję taka tekutrową bazę album na spirali 30x30 cm [8168800] i później ozdabiam - robię różne rzeczy z tego typu np albumy na zdjęcia, album ciążowy przepiśniki , notesy, zapiśniki na dodówkę - to akurat nie są moje prace ale coś bardzo podobnego wychodzi jak tu Pakamera Artystyczna - albumy i notesy - Retro przepiśnik kulinarny
albo to Pakamera Artystyczna - albumy i notesy - Lodówkowy zapiśnik
a to moje
PB096212.jpgPB096214.jpgP5121577.JPG

flower - zazdroszczę wypadu na plażę - ja się nie mogę doczekać aż sami pojedziemy i zobaczy po raz 1 pasek - no i super że sobie wypoczeliście i powdychaliście jodu :-) i super że Karolinka się tak ładnie kąpie w basenie - przed nami jeszcze wypad na basen bo jeszcze się nie wybraliśmy.

Jagienka - ja dopiero zaczynam przygodę z tym scrapbookingiem - o tyle jak znajdę czas bo ja już wróciłam do pracy na 8 h więc nie jest łatwo czas zorganizować- zrobiłam album ciążowy, teraz robię na bieżąco album Agaty ( z każdego miesiąca wybieram 2 najfajniejsze jej zdjecia) i skończy się na zdjeciu z roczku, póżniej robiłam notatnik , zrobiłam 2 różne przepiśniki i jeden taki na lodówkę . Część rzeczy daję bliskim na prezenty - kuzynce , koleżance - takie prezenty wydaję mi się bardziej cieszą jak wiesz że ktoś w to prace i serce włożył.

Flower, śliczna Karolinka :-) Widać, że urlop się udał.

Aga, robisz prześliczne te albumiki jak na początek przygody, a co będzie później… Wyglądają jakby były zrobione przez profesjonalistę :-) Masz talent ;-)

reklama
Do góry