reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

Jagienka obieście wspaniałe :-) troszkę to nie po polskiemu ale co tam ;-)
Biedroneczka twutwu no piękna córcia :-)
Agula Agatka niezła modelka :-)
Aga już kiedyś pisałam Viki ma boskie oczka!!!
Szuszu Tomek świetny, a jak zapozował mmm ;-) pozdrawiamy!

Ostatnia edycja:
reklama
Jagienka! śliczna ta Twoja Laurka. I wiesz że podobna do mojej małej. A już na pewno z fryzury. A z Ciebie to laska że ho,ho! Tylko nie pomyśl sobie że ja mam jakiś pociąg do kobiet:-D:-D:-D
Biedroneczka-Małe śliczności. A chustka rewelka. Swojej też taką kupię:tak:

Jagienka! śliczna ta Twoja Laurka. I wiesz że podobna do mojej małej. A już na pewno z fryzury. A z Ciebie to laska że ho,ho! Tylko nie pomyśl sobie że ja mam jakiś pociąg do kobiet:-D:-D:-D

Ooo,tak "jeż" Laurki robi furorę :-D nie wiem co bym robiła zawsze jej sterczy :-D:-D
Odnośnie kobiet..mhhmm,mi też często się podobają ale zdecydowanie jestem hetero :-p;-) (chociaż nie uważam siebie za jakąś specjalnie godną uwagi to miło że tak łechtacie moją próżność :rofl2:)

Biedroneczka,śliczna niunia i świetnie ubrana-tuniczka rewelacja :tak: chustka też mi sie podoba,będę się musiała rozejrzeć za podobną ;-)

ooooo
a pokaze Wam jedna fotke co zrobilismy kiedys

po lewej sa zdjecia naszej przedostatniej corci Mayki i u gory po prawej moj maz jak byl maly a na dole po prawej ja:-D

musze przeszukac drugiego laptopa zeby znalezc te nasze zeskanowane zdjecia jak mali bylismy i zrobic sobie z Victoria tez;-);-):-D

mozecie sobie porownac do kogo bardziej podobne dziewczyny:)

205164_203770549657402_100000733742182_604256_18846_n.jpg

Aga,no...nie będę oryginalna ale dziewczynki zdecydowanie tatusiowe ;-) ponoć to dobrze,mówią że jak córeczka podobna do taty to będzie miała szczęście w dorosłym życiu :-)

mama80,zazdroszczę figury ;-) faktycznie nasze dziewczynki mają chyba jednago stylistę :-D i mamy takie same krzesełka do karmienia,tylko kolorki inne :tak: pierwsze zdjęcie jest the best-ta łobuzerska minka!! :laugh2::laugh2:

reklama
Do góry