reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

reklama
O RANY JAKIE CUDA :-)
aankaa84-Igorek taki przystojniaka niezłe ciacho z niego wyrośnie:-D
karolap-Majeczka śliczna mała modnisia z niej rośnie :-)
Nikos a Twoja Lenka to słodka jak cukiereczek :tak:
Aga-Vika jaka dumna śliczna księżniczka:-)

dziewczyny uwielbiam ten wątek tylko coś mało dzieciaczków wklejamy a takie wszytkie są słodkie normalnie miodki :-) tak fajnie oglądać je na bierząco i obserwować jak się zmieniają:tak:

JJ, no wreszcie.
Właśnie wczoraj jak wklejałam Lenkę, pomyślałam, że jeszcze twojego bąbelka tu nie było.

Śliczny chłopczyk, ma takie bujne włoski, pozazdrościć czupryny.:-)

a to mój Krystiano :-)

_DSC0687.jpg

JJ-śliczny synuś -przystojniacha :-)

Lana superowy Krystiano.....a czupryny chyba pozazdrościł Radkowi :-D;-) i sobie doprawił ......

Fran był o tym czasie owłosiony w stopniu bardzo lekkim......Radek ma takie długie na czubku głowy, ze się zastanawiam jak do roczku wytrzymamy hehehe. Najwyżej kitkę mu będę robiła.......wszak zawsze o tych kitkach marzyłam :-).

reklama
Lana,ujęcie super!! :-D
JJ,włoski ma Radzio extra,moja też prawie łysa,to co miała wytarło się jej już dawno,ciekawe czy do roczku uda się zapuścić chociaż na spineczkę ;-)

Nikos,Lenka ma piękne oczęta!!

Wszytskie dzieciaczki cudne!!

Do góry