reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

DSC05091.jpg

Tomuś:-)

reklama
mój Gabryś :)
zdj 150.jpg

wszystkie Dzieciaczki do zacałowania :)))
ja wrócę na forum jak mi tylko krocze pozwoli :p
pozdrawiam wszystkie lipcówko-sierpniówki :))):*

Filip- słodziak...a u ciebie tak zimno ze on taki ubrany?? Moj od kilku dni w samym bodziaku z krotkim rekawiem lezy lub nawet w samym pampersie a tu widze dres i czapke...a moze ja M. za chłodno ubieram...cholera straszny mam problem z tym ubieraniem :/

reklama
devi u nas jest chłodno, a ja chodzę tak po 16-tej na spacer, bo wcześniej nie mogę się ogarnąć. Wracamy tak o 19-tej. I u nas piździ od morza. Ale Piter jak był mały (z czerwca jest ) też cały czas bodziak tylko albo rampers. Widzę też różnicę, że każde dziecko jest inne, Filip uwielbia spać opatulony. W życiu nie myślałam że będę rożka po za szpitalem używać.

A no i ma katar od tygodnia :eek:, właśnie chyba mu zimno było raz w kąpieli i po, płakał a ja nie wpadłam jeszcze na pomysł, że może być mu zimno

Do góry