reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
MAŁA_MI na tym zdjęciu z "fochem" Łukasz jest bardzo do Twojego męża podobny :-)
IKAA a wiesz, że ja Twoją Lenę pierwszy raz widzę? i powiem Ci, że włosy ma bezbłędne. Po kim takowe odziedziczyła?

kania oj będę będę aż się boję co to będzie a już do jednego się zakolegowała ale on duuużo starszy bo do 4 klasy chodzi ale jak go widzi to nie chce do domu iść:-)
makuc a to po mnie takie wloski ma,myślę że już jej takie kręciołki zostaną.

Jak już coś wrzucacie to ja też z tamtego miesiąca:-)

Załączniki

• Zdjęcie0187.jpg
    Zdjęcie0187.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie0189.jpg
    Zdjęcie0189.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie0193.jpg
    Zdjęcie0193.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 69
  • Zdjęcie0194.jpg
    Zdjęcie0194.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
ikaa on na początku tak stał ale się przyzwyczaił i teraz nawet się kładzie na brzuszek i udaje że pływa:sorry2: ale muszę mu co dwa dni wodę zmieniać bo płacze że woda be i nie wejdzie:dry: Ja nagrzewam normalnie wodę w garku na gazie i ma cieplutką taką jak do kąpieli w wannie:-)

MALA MI rosnei ci zbuntowany mlodociany:))))))) kawal chlopa z niego juz:))
MAKUC Alutek w szufladzie siedzi jakies czy mnie sie oczydla popsuly??
BASKA- zywiol mojej Leane:)) na raczka, na stojaco, na siedzaco na plywajaco, WODA!!!!!!!!! jak mamusia :)))
IKAA slodkosci ta twoja Lencia:)))) a wlosy to ma neisamowite:))))))))

Ale dziś zdjęć

Makuc proszę o wiecej tej blondyneczki

mała mi ale się Łukaszek zmienił. Już taki dorosły się wydaje.

ika śliczna dziewczynka a jakie włoski ładne. A w okólarach to ona lubi chodzić? Nie ściąga?

Baska będzie miał chłopak w czym wybierać ;-). Ale twojemu synkowi zazdroszcze hihihih chłopak z domem i basenem, niezła partia będzie.

reklama
Makuc pod Twoim postem napisałam że młodziutka jesteś a nie zauważyłam że wstawiłaś zdjęcie Alicji (no chyba że edita zrobiłaś ;-) no ale to teraz mało istotne bo Twoja córcia jest cudna, a włoski ma super, ze też mojej tak nie rosną szybko ;-) Szkoda, że nie było mi dane Ciebie zobaczyć :-)
Baśka Twój to ma raj na ziemi z tym basenem :-)

Do góry