reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
ika urocza ślicznotka:-) w ogóle ja jestem fanką wszystkich dziewczynek pazdzienikowych 2010 może dlatego że ja mam synka hehe
ikaa29
kania oj będę będę aż się boję co to będzie a już do jednego się zakolegowała ale on duuużo starszy bo do 4 klasy chodzi ale jak go widzi to nie chce do domu iść:-)
makuc a to po mnie takie wloski ma,myślę że już jej takie kręciołki zostaną.
makuc a to po mnie takie wloski ma,myślę że już jej takie kręciołki zostaną.
Baśka_28
ikaa29
baśka moja to nie usiądzie w basenie caly czas stoi czy to godz czy dwie
Baśka_28
ikaa on na początku tak stał ale się przyzwyczaił i teraz nawet się kładzie na brzuszek i udaje że pływa ale muszę mu co dwa dni wodę zmieniać bo płacze że woda be i nie wejdzie Ja nagrzewam normalnie wodę w garku na gazie i ma cieplutką taką jak do kąpieli w wannie:-)
MALA MI rosnei ci zbuntowany mlodociany)))))) kawal chlopa z niego juz)
MAKUC Alutek w szufladzie siedzi jakies czy mnie sie oczydla popsuly??
BASKA- zywiol mojej Leane) na raczka, na stojaco, na siedzaco na plywajaco, WODA!!!!!!!!! jak mamusia ))
IKAA slodkosci ta twoja Lencia))) a wlosy to ma neisamowite)))))))
MAKUC Alutek w szufladzie siedzi jakies czy mnie sie oczydla popsuly??
BASKA- zywiol mojej Leane) na raczka, na stojaco, na siedzaco na plywajaco, WODA!!!!!!!!! jak mamusia ))
IKAA slodkosci ta twoja Lencia))) a wlosy to ma neisamowite)))))))
dawidowe
Ale dziś zdjęć
Makuc proszę o wiecej tej blondyneczki
mała mi ale się Łukaszek zmienił. Już taki dorosły się wydaje.
ika śliczna dziewczynka a jakie włoski ładne. A w okólarach to ona lubi chodzić? Nie ściąga?
Baska będzie miał chłopak w czym wybierać ;-). Ale twojemu synkowi zazdroszcze hihihih chłopak z domem i basenem, niezła partia będzie.
Makuc proszę o wiecej tej blondyneczki
mała mi ale się Łukaszek zmienił. Już taki dorosły się wydaje.
ika śliczna dziewczynka a jakie włoski ładne. A w okólarach to ona lubi chodzić? Nie ściąga?
Baska będzie miał chłopak w czym wybierać ;-). Ale twojemu synkowi zazdroszcze hihihih chłopak z domem i basenem, niezła partia będzie.
reklama
Kania78
...
Makuc pod Twoim postem napisałam że młodziutka jesteś a nie zauważyłam że wstawiłaś zdjęcie Alicji (no chyba że edita zrobiłaś ;-) no ale to teraz mało istotne bo Twoja córcia jest cudna, a włoski ma super, ze też mojej tak nie rosną szybko ;-) Szkoda, że nie było mi dane Ciebie zobaczyć :-)
Baśka Twój to ma raj na ziemi z tym basenem :-)
Baśka Twój to ma raj na ziemi z tym basenem :-)
Podziel się: