reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Maqc,Ika a ja nic nie widziałam :-( ehhh też chcę
Wioli,Maqc no nie było Zuu bo nic nie zrobiłam ostatnio ale wkleję oj wkleję ;-)
Baska zazdraszczam basenu, domku itp itd.
Joli cudne dziewczynki :-). zagłosowane

wrzucam wczoraj robione:-)

HPIM5525 (2).jpg

a tutaj zemną

HPIM5525.jpg

Joli sliczne masz cory:-) a she chyba chciala to do mnie napisac bo ja sie pytalam z ktorego jest sierpnia

She ja z 11 takze smialo mozemy robic wspolna bibe:-D
baska kamil to naprawde duzy chlopczyk:szok:

to się w tyłek pocałujcie tak szybko usuwacie fotki :realmad::realmad::no2:.

Baśka- albo ty taka malutka, albo synek taki duży. Fajni jesteście.
Mała Mi- jaka groźna miła, dawno nie widziałam twojego łobuza, ale rośnie.
Joli- ale masz ładne córy, a starsza jaka ładna.

KROMA kto późno przychodzi... :-p
AGNIESZKA aż z ciekawości sprawdziłam - nie, nigdy z nami nie pisałaś ale (w ramach zapoznania) zapraszamy na wątek główny :-D
JOLI dopiero dokładnie oblukałam zdjęcia. Twoja starsza córa jest bardzo, bardzo ładna.

reklama
Do góry