reklama
Same starowinki
she z ktorego sierpnia jestes?moze z tego samego co ja to zrobimy wspolna impreze!
Sariska polcia jest przesliczna tylko dlaczego zuu niema:-(
roxi twoj ptys to moj ulubieniec plci meskiej:-)
elona ja z kolei myslalam ze masz brudna bluzke a to motyl
She fajne chlopaki:-)
niepamietam czy pisalam do dziulki ale wygladasz dziolcha boooskooo! I fajne masz nogi to ci chyba juz mowilam
she z ktorego sierpnia jestes?moze z tego samego co ja to zrobimy wspolna impreze!
Sariska polcia jest przesliczna tylko dlaczego zuu niema:-(
roxi twoj ptys to moj ulubieniec plci meskiej:-)
elona ja z kolei myslalam ze masz brudna bluzke a to motyl
She fajne chlopaki:-)
niepamietam czy pisalam do dziulki ale wygladasz dziolcha boooskooo! I fajne masz nogi to ci chyba juz mowilam
Baśka_28
Fanka BB :)
A ja was zadziwię bo ja rocznik wrzesień 81 a mój mąż maj 87 starsza jestem od niego
Ostatnia edycja:
Baśka_28
E-lona nie on się nie boi ale mówi małemu że starsze są lepsze od młodszych i ma sobie szukać starszej a mały bierze sobie to do serca chyba bo jemu takie wpadają w oko co mają 4lata lub więcej
E-lona a tak prawdę mówiąc lub pisząc to ja nie wiem gdzie ten motyl pomimo że mam okularki
E-lona a tak prawdę mówiąc lub pisząc to ja nie wiem gdzie ten motyl pomimo że mam okularki
dawidowe
e-lona a ja dopiki dziwczyny nie napisały gdzie ten motyl to nawet nie wiedziała o co chodzi .
Baśka ja też jestem starsza o całe 2 lata a wg dokumentów 6. Tata a się ucieszył z narodzin 4 syna że zapomniał go zarejestrować i sobie przypomnieki jak do szkoły miał iść. W efekcie wpisali mu w dokumenty rok zarejestrowania a nie urodzin. Teściowa musiała potwierdzić bo jak zobaczyłam dokumenty to szaljeu dostałam i myślałam że mnie kłamie. A on bidula tłumaczył sie i mówił prawdę.
Baśka ja też jestem starsza o całe 2 lata a wg dokumentów 6. Tata a się ucieszył z narodzin 4 syna że zapomniał go zarejestrować i sobie przypomnieki jak do szkoły miał iść. W efekcie wpisali mu w dokumenty rok zarejestrowania a nie urodzin. Teściowa musiała potwierdzić bo jak zobaczyłam dokumenty to szaljeu dostałam i myślałam że mnie kłamie. A on bidula tłumaczył sie i mówił prawdę.
ikaa29
dawidowe ale numer hehe
a moj też młodszy odemnie ale tylko o rok.
a moj też młodszy odemnie ale tylko o rok.
reklama
Kania78
...
Ale numerBaśka ja też jestem starsza o całe 2 lata a wg dokumentów 6. Tata a się ucieszył z narodzin 4 syna że zapomniał go zarejestrować i sobie przypomnieki jak do szkoły miał iść. W efekcie wpisali mu w dokumenty rok zarejestrowania a nie urodzin. Teściowa musiała potwierdzić bo jak zobaczyłam dokumenty to szaljeu dostałam i myślałam że mnie kłamie. A on bidula tłumaczył sie i mówił prawdę.
Podziel się: