reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

tak a propo bezpieczeństwa zdjęć jeszcze to właśnie odkryłam, że jak wrzuca się tu linki do albumów np. na picassie to można je otworzyć nawet nie będąc zalogowanym :szok::no::sorry2:

reklama
Nie wiedziałam, że jest taka możliwość :baffled:
Dziulka na Twoim miejscu też bym pousuwała te fotki, gdzie Leane jest na nich naga, i nie tylko tu.
Te zdjęcia z placu zabaw świetne, piękną macie już tam wiosnę :-)

ja mam albumy zabezpieczone jesli podaje linka to tu akurat wszyscy moga ogladac a tak to tylko dla tych ktorym link wysle. spoko:)) usunelam wszystko , zostawilam na zamknietym

DSC04824.jpg Na poniedziałkowej imprezie;-)
DSC04836.jpg Podczas dzisiejszego spacerku.

Happy- ja mam 30tkę i nie wiedziałam, że masz takiego chłopa do wzięcia :-) fajnie, że masz takie duże dzieciaki, ja czasem żałuję, że nie miałam szybciej pierwszego.

Mała Mi- Łukasz jaki elegancik, a uśmiech ma nie samowity.

Dziulka- ja też usuwam swoje fotki, kiedyś zostawiałam na dłużej, ale jak przeczytałam artykuł o właśnie szpiegowaniu dzieci na forach to teraz wstawiam uważniej i na moment, chociaż podejrzewam, że ci co mieli zobaczyć i sobie poświntuszyć-że tak brzydko napiszę to zdążą to zrobić nawet jak człowiek na chwilkę je wstawi. Bo tych typów to pełno w sieci jest. Dlatego ja się ograniczam z tymi fotkami, szkoda, że mi się nie udało zobaczyć Leany jak się kąpie :-)

reklama
mała mi cóż za przystojniak :-) Super! :-)

moriam z Mauritki jest prześliczna panienka :-)

co do zdjęć golasków to o wrzucaniu takowych gdziekolwiek - jestem przeciwna bo dla chcącego.. ja moge się przyznać że moja Isia nie ma takiego ANI JEDNEGO. Nie chce żeby kiedykolwiek sie wstydziła jakby ktoś z rodziny ogladał jej zdjęcia gdy pisklakiem była ;-) :-D Ile ja sie namęczyłam zeby jej zrobić zdjęcie w baseniku w zeszłe wakacje jak sie na golaska kąpała coby tak uchwycić zeby niczego widać nie było ;-)

Do góry