reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

na chwilę, co by się (a raczej Alicję) przypomnieć, wrzucam :-p

.............................

Ostatnia edycja:
reklama
moriam Laurka słodka dziewczynka:-)
mala mi Łukaszek super w tych szelkach wygląda,mały elegancik:-)
Elwirka ale duża Oliwka a Lenka ma taki sam rowerek:-)
Makuc Alicja ale się wymorusała deserkiem słodka buźka:-)

IKAA ona ten deser zdjęła ze stołu w 2 sekundy i zdążyła go rozbabrać i na sobie i wszędzie dookoła zanim się wogóle zorientowalam o co kaman :szok:

oj zdolne te nasze dzieciaczki zdolne,ja wczoraj odkurzacz to musiałam parę razy właczać bo mi chyba na złość robiła mała paskuda i płatki tak kruszyła ze inaczej sie nie dało sprzątnąć.

ALICJA Iś po prostu od maleńskości dba o to, żeby jej cera ładnie wyglądała :laugh2:
IKAA nie ma to jak odkurzanie z dzieckiem u boku. Oj znam to z autopsji, znam :cool:

reklama
Makuc a ja się nie załapałam :-( może jakąs foteczkę dla mnie na PW?
Dziulka butki śliczne, Leane chyba się bardzo spodobały, że już w nich śmiga, a filmiki boskie :-)
Śmieje się jak moja, jak coś spadnie, ubaw po pachy :-)

Do góry