reklama
kroma
Fanka BB :)
dziulka- młoda wcina że hej, nawet ja takiej porcji nie zjem, chociaż u nas dzieciaki frytki też uwielbiają. Hrabina na kanapie z chrupką wymiata. Nogę to ty masz w tych szpilach, aż zazdroszczę, i chyba sama zacznę nosić, tylko muszę potrenować.
Moriam- to kot ją tam zaciągnął, czy ona Kota. Zdjęcie niesamowite, a kot jaki opanowany.
Dawidowe- ona ma cudną urodę, uśmiech aż człowiekowi się lepiej robi na sercu, a picasso z niej uzdolniony, farbek ma od koloru do wyboru.
Moriam- to kot ją tam zaciągnął, czy ona Kota. Zdjęcie niesamowite, a kot jaki opanowany.
Dawidowe- ona ma cudną urodę, uśmiech aż człowiekowi się lepiej robi na sercu, a picasso z niej uzdolniony, farbek ma od koloru do wyboru.
dorisday2512
Fanka BB :)
dawidowe no padłam jaka z niej malarka! Jest przeurocza!
dziulka pięknie tam u Was ;-) , Wy juz tak 'na letniaczka' , Leane ślicznosci. Ty jak zwykle roześmiana. Super!
dziulka pięknie tam u Was ;-) , Wy juz tak 'na letniaczka' , Leane ślicznosci. Ty jak zwykle roześmiana. Super!
reklama
Dawidowe Ty Laurze dajesz po jednym kolorze? Bo ja mojej ostatnio dałam 6 i teraz zadna z nich nie ma jednego koloru ;-). A dla Malutkiej :*
Dziulka ślicznie u Was i Wy też tacy zadowoleni :-). Widzę, że w wwkend chyba każdy spacerował :-)
Dziulka ślicznie u Was i Wy też tacy zadowoleni :-). Widzę, że w wwkend chyba każdy spacerował :-)
Podziel się: