reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Doris a Ty wiesz że ja wczoraj myślałam żeby napisać abyś dorianka pokazała bo ja to chyba Go pierwszy raz widzę,wowo jakie rzęsy a wloski jakie dlugie,piękne ścinalaś już mu czy to od urodzenia?
Baśka_28
mała mi Kamilek tak samo robi przeczytane to do wyrzucenia
doris no no super chłopaki za nie długo kolejki wielbicielek bedziesz miała pod domem
doris no no super chłopaki za nie długo kolejki wielbicielek bedziesz miała pod domem
dorisday2512
mała_mi uwielbiam Twojego Łukiego.
Dzięki dziewczyny
renatka jak miło mi się zrobiło , że o mnie myslałaś. Jesli chodzi o wloski , to ścinałam mu juz kilka razy przed zimą. teraz też zbieram się do fryzjera z nim, tylko ciagle cos mi wypada. Włosy ma juz stanowczo za długie.
kroma uuuu , ale będę miała śliczna synową! jestem za!!!
Dzięki dziewczyny
renatka jak miło mi się zrobiło , że o mnie myslałaś. Jesli chodzi o wloski , to ścinałam mu juz kilka razy przed zimą. teraz też zbieram się do fryzjera z nim, tylko ciagle cos mi wypada. Włosy ma juz stanowczo za długie.
kroma uuuu , ale będę miała śliczna synową! jestem za!!!
dorisday2512
agusinka a to Ci ketchupowy potworek :-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dorisku ale Dodo urósł od ostatniego razu jak go widziałam. A włosków to Wam zazdroszczę, my nadal prawie łysi Kiedyś będziesz musiała odpędzać te wszystkie kandydatki od Twoich dwóch przystojniaków!
agusinka ketchup najlepszy! ale ślicznie buzię otwiera ;-)
agusinka ketchup najlepszy! ale ślicznie buzię otwiera ;-)
reklama
Podziel się: