reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Nadrabiam zaległości ;-)

dziulka, Leane jest przeurocza, rośnie w oczach :tak:

dawidowe
, oj Laurka nie opędzi się od adoratorów ;-)

agusinka, ale fajne kucyczki robisz swojej niuni :-)

renata,
nie załapałam się niestety na twojego przystojniaka :-(

sarisa, Zuuu to ja widziałam ale gdzie indziej :-p Ona jest poprostu cudowna i tyle! :*

kroma, fotki super i fajnie że forumowe życie kwitnie także w realu ;-):-)

reklama
Dziulka Leane słodziutka a te jej kucyki mnie ujmują, moja nawet nie ma tyle włosów, by jednego zrobić. Zresztą jak próbuję to jest sprzeciw. A co do szpilek, to super się prezentują :-)

Dziulka słodziaczek na kanapie oglądający TV a te twoje szpile wymiatają. Miałam kidyś kilka par takich ale narazie dla mnie to tylko balerinki do śmigania do żłobka. Chociaż nie powiem dzisiaj w tramwaju by sie przydały takie bo bym je jednemu panu wsadziła w d.......e:eek:

reklama
ona podobno jest duza tez jak na swoj wiek,(na placu zabaw niektore mamusie myslaly ze ona ma 2.5-3 latka:szok:) to i pojesc musi:)) moja mama mi mowila ze w jej wieku tez wcinalam duzo.

Do góry