dorisday2512
Fanka BB :)
paolcia ja to robię tak : klikam 'odpowiedz na ten temat', potem 'zaawansowana edycja' , 'zarządzaj załącznikami' i w tym nowym okienku masz juz 'dodaj pliki ' ,' wybierz pliki' i 'wgraj pliki'
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tesco rządzi w żadnym innym sklepie nie widziałam takiego wyboru bodziaków i każden jeden mi sie podoba a i jeszcze h&m :-)roxannka Patryczek rewelacja! super chlopak. Mojego ostatnio tez miotła zaatakowała
No i widze ze mamy ten sam gust, bo te same bodziaki ma Lukasz
nie mam nic na przeciwko ;-) co prawda my się tu w kolejce do sariskowej Zuzinki ustawiliśmy ale ona to ma chyba z 10 adoratorów tylko musisz mnie pilnować cobym go na maminsynka nie wychowała, bo Alutka wtedy bedzie miała przekichaneROXI ja chcę Ptysia na lajfie zobaczyć! Pozwolisz, że zarezerwuje Go sobie dla mojej Alutki? Przystojniak i niezły agent z Niego rośnie! w sam raz co bym mu teściowała ;-)