reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

paolcia ja to robię tak : klikam 'odpowiedz na ten temat', potem 'zaawansowana edycja' , 'zarządzaj załącznikami' i w tym nowym okienku masz juz 'dodaj pliki ' ,' wybierz pliki' i 'wgraj pliki'

reklama
PA061232a.jpg próba
jeśli wyjdzie to dzięki Ci doris

Uska chłopaki 1 klasa
Kroma Twój Aruś to jest agent. NO po prostu te miny i ten fryz a i jak się na niego patrzy to jakby conajmniej rok miał ;-) śliczny
Elwirka mała jest cudna i zdjęcia z psaikiem fajowe
Kania Oliwka pełen luzik hehe
Dziulka Leane jest boska i chciałam Ci powiedzieć, że fajnie wyglądasz i jak zgrabnie nóżki do fotki ustawiłaś ;-)
Roxanko Ptyś jest prześmieszny ;-) i nadal mi Zuzka mojego przypomina ;-) choćby zdj. nr3.
Monimoni brawo dla Lenki
Paolcia śliczne 2 jesteście :-)

edit: Paolcia cudne to zdjęcie i jaka maleńka kruszynka

Zuzek w kilku odsłonach

z M. ziejemy z przedostatniego, że niby Zuzek wiare zmienia ;-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 3.jpg
    3.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 1.jpg
    1.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 2.jpg
    2.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
  • 1.jpg
    1.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 7.jpg
    7.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 65
  • 4.jpg
    4.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 6.jpg
    6.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 62
roxannka Patryczek rewelacja! super chlopak. Mojego ostatnio tez miotła zaatakowała :)
No i widze ze mamy ten sam gust, bo te same bodziaki ma Lukasz :D
u nas tesco rządzi :-D w żadnym innym sklepie nie widziałam takiego wyboru bodziaków i każden jeden mi sie podoba :tak: a i jeszcze h&m :-)

ROXI ja chcę Ptysia na lajfie zobaczyć! Pozwolisz, że zarezerwuje Go sobie dla mojej Alutki? Przystojniak i niezły agent z Niego rośnie! w sam raz co bym mu teściowała ;-):laugh2:
nie mam nic na przeciwko ;-) co prawda my się tu w kolejce do sariskowej Zuzinki ustawiliśmy ale ona to ma chyba z 10 adoratorów :-p tylko musisz mnie pilnować cobym go na maminsynka nie wychowała, bo Alutka wtedy bedzie miała przekichane :rofl2:

sarisa
, czasem ciężko mi go ująć na fotce, ale nieraz robi miny identyczne jak Zuzek :tak: on to wogóle na każdym zdjęciu inaczej wygląda :eek:
ooo foteczki :biggrin2: no przedostatnie jest niezłe, ona tak śpi ? widze, że porządek w szufladach wam robi ;-) najbardziej mi się podoba jak się za nosek trzyma ... a nie, ona coś wcina :laugh2:

paolcia,
słodka jest twoja Julcia, a uroda widać po mamusi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzinka jak zwykle cudna:):tak:- czyżby do Alkaidy chciała sie zapisać i trenuje ,coby zasłużyć???
A co do szuflad,to sobie właśnie uświadomiłam,że tak nisko mam dwie...a w nich moje "niewymowne"...heh,chyba trzeba nad tym pomyślec,bo raczej mi sie nie usmiecha widziec ich rozwłóczonych po pokoju przez Amelkę;/.
Paolcia,sorki,że nie zdążyłam z odpowiedzią,ale na inne dziewczyny zawsze tez można liczyć:).A Julinka sliczna,a na tym noworodkowym zdjęciu rozczulająca...

Do góry