reklama
Kania78
...
Miniu świetne zdjęcie, widać że dużo atrakcji miały dzieci :-)
Lolisza piesek chyba lubi się dzielić z Franiem :-) a jak ten kask? zdaje egzamin?
Zobacz załącznik 360232 z odkurzaczem za pan brat :-)
Zajefajnie... Zobacz załącznik 360233
Lolisza piesek chyba lubi się dzielić z Franiem :-) a jak ten kask? zdaje egzamin?
Zobacz załącznik 360232 z odkurzaczem za pan brat :-)
Zajefajnie... Zobacz załącznik 360233
Ostatnia edycja:
Kania póki co Franek sie z nim oswaja tak jak z nocnikiem, na chwile ma załozony, potem go oglada, liże itd. Teraz jeszcze jestesmy w stanie za nim nadążyć i jakby co złapać na czas ale pewnie jesienią bedzie już sam dreptał i mysle ze sie przyda. Miał już kilka wywrotek z kaskiem na głowie i fakt że nie było tego "łubu-dub" głową o podłoge i bez płaczu więc chyba egzamin zdaje.
renata borysek
Fanka BB :)
UFFFF przeglądam galerię od początku-tak jakoś weszłam na pierwszą str a później już poszło,na razie jestem na 140 i na niektorych zdjęciach dojrzałam mamusie:-)
Dziulka Lenka to króluje w calej galerii mnóstwo ślicznych zdjęć
Strip dojrzałam Cię na jakimś zdjęciu i po prostu nie mogłam oczu oderwać,urzekłaś mnie :-),śliczna
Sariska też Cię gdzieś dojrzałam i tak mi się jakoś skojarzyłaś z ciepłem i takim dobrym sercem
c.d.n
Dziulka Lenka to króluje w calej galerii mnóstwo ślicznych zdjęć
Strip dojrzałam Cię na jakimś zdjęciu i po prostu nie mogłam oczu oderwać,urzekłaś mnie :-),śliczna
Sariska też Cię gdzieś dojrzałam i tak mi się jakoś skojarzyłaś z ciepłem i takim dobrym sercem
c.d.n
Loliszka kochana padłam druga fota wymiata hehe ..... Aha tak na przyszłość odnośnie psiej miski, żeby psisko nie dominowało w domu to jesli nie zje w 15 minut miske opróżniasz (ale kufel(przepraszam jakos mi sie pomylilo) precel chyba super pies??-zresztą zajrzyj na zwierzaki a dzieciaki- tam zapytam). A kask super gdzie kupiliście?
Kania oj mała pomocnica nic tylko się cieszyć
Renata dziękuje :* wzruszyłam się. Moja przyjaciółka zawsze mi powtarza, że jeśli chodzi o moje podejście do dzieciaczków to jestem wyjątkowa, bo mam tyle ciepła itp. Zawsze uważałam, że nie ma nic czystszego i piękniejszego na tym świecie właśnie jak dziecziaczki (bo one są takie bezbronne i szczere i naturalne to tylko dorośli albo wychowują dobrze i dzieki temu mamy kolejnego dobrego człowieka, albo nie wychowują i przez to mamy kolejnego złego człowieka ..)
Kania oj mała pomocnica nic tylko się cieszyć
Renata dziękuje :* wzruszyłam się. Moja przyjaciółka zawsze mi powtarza, że jeśli chodzi o moje podejście do dzieciaczków to jestem wyjątkowa, bo mam tyle ciepła itp. Zawsze uważałam, że nie ma nic czystszego i piękniejszego na tym świecie właśnie jak dziecziaczki (bo one są takie bezbronne i szczere i naturalne to tylko dorośli albo wychowują dobrze i dzieki temu mamy kolejnego dobrego człowieka, albo nie wychowują i przez to mamy kolejnego złego człowieka ..)
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ale się ciesze że udało mi się wcześniej dojrzeć twoją śliczność miss Alutkowa jest bombowa
miniu, no niezła fota, że też udało ci się ująć
lolisza, Franek jest czadowy, a w tym kasku jak mały x-fighter wygląda
kania, Oliwcia jest urocza
miniu, no niezła fota, że też udało ci się ująć
lolisza, Franek jest czadowy, a w tym kasku jak mały x-fighter wygląda
kania, Oliwcia jest urocza
Ostatnia edycja:
reklama
Roxi ja już wiem. wiesz czemu Zuzek i Patrys podobni bo i pyzy mają i proste brwi ...
No i małe podobieństwa
1.jem łóżeczko
2.ale śmieszne
3. właśnie leci Rihanna
4. no to stoje przy moim stoliczku
5.cygaro z psiskem
6. tyle miejsca w a ja prawie w poprzek
No i małe podobieństwa
1.jem łóżeczko
2.ale śmieszne
3. właśnie leci Rihanna
4. no to stoje przy moim stoliczku