reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

MONI, RENATA, ROXI - super zdjatka:))
a co do bujaczka-jaj uz dawno nie sadzalam Leane coby podlogi nie cmoknela.

za to w foteliku jedzeniowym tak sie wychylala ze teraz podczas obiadu jest przypieta w pasie i szelkami przez ramiona bo balam sie ze wyleci... ruchliwa strasznei sie zrobila az naprawde sie boje co to mi rosnie....

reklama
MONI: z tym bujaczkiem możesz byc spokojna. mloda tez się na nim wygina tak, że aż momentami podłogi dostaje i jeszcze nic się nie stalo. Pasy spełniaja swoja role idealnie:)
ROXI, RENATA, MONI, ELUSIA: teraz juz jestem pewna - nasze październikowe Szkraby są najcudowniejsze na świecie :))))

Ostatnia edycja:
potwierdzam pazdziernikowe dzieciaczki the best!!!!!!!!:-)
Makuc jej dostojnosc widze ma puch za soba co aby ladowanie bylo lagodne;-)Alutek sliczny!
Moni,Renata,Roxi,Elusia wymiekam cuuuudo!!!

08052011277.jpgpowrot z dnia matki:-)oczywiscie mamuska stawiala obiadek i deserek wiec dzieci popadaly z przejedzenia:-)

No i kolejny raz musze przepraszać za "zbiorowy " zachwyt,ale wszystkie fotki tak sliczne,ze jakbym zaczęła sie rozpisywac,to pół godziny minimum,a dziecie II sniadanka sie domaga...Powiem tylko,że juz dawno mówiłam,że nasze październikowe dzieciaczki to debeściaczki najśliczniejsze:-):tak:.
Daa,Elusia,Renatka,Monimoni,Roxi,Dawidowe,Makuc i Miniu-dzieciaczki naprawde śliczne,fotki swietne,aż żal,że nie mogę teraz o każdym z osobna czegos napisac,ale niunia mi kołdrę zżera...

Renata super fotki. Ta na plazy ahhhh i w basenie z tatą – fajowe.
Monimoni alez Lenka słodka , a to zdjęcie z dnia Matki – rozczulające!!!
roxi Patryś jest przekochany , a Lauritka sliczna. Fajne fotki. A gdzie Wy dziewczyny????
makuc Ala jest piękna , a te stópki – mniam
miniu no nie mogę jaka fotka :-D cudne!

Miniu padłam ;)
dawidowe aparaty mają samowyzwalacz ;) i ustawiacie na paracie i do tego Wasza czwóreczka i pyk i pięna foteczka będzie, więc następnym razem czekamy

reklama
Do góry