reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

weekendowo :-)

Załączniki

• d.1.jpg
    d.1.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 92
  • d2.jpg
    d2.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 104
  • d3.jpg
    d3.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 86
  • d4.jpg
    d4.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Happy - Amelka super wygląda na fotkach, no i jaką fajną 'wycieczkę' mieliście :-) Ja też chcę nad jeziorko!!! GDzie to było?

Doris -
Dorianek mały przystojniak :-D Pewnie po mamusi odziedziczył urodę :-)

Dzieki za miłe słowa:).A co do jeziora,to zdjęcia ,oczywiście,nie oddaja jego uroku.A podstawowym plusem Miedwia jak dla dzieci jest to,że przy brzegu dłuuugo,dłuuugo jest płytkie,więc w lecie cieplutkie-idealne dla szkrabów do pluskania się.Dorosłym troche gorzej,bo żeby popływac,to trzeba iśc i iść i iść....;).Dlatego cały czas proponuje zlot BB w przyszłym roku właśnie tam:tak:- przynajmniej sie nie potopimy,jak najdzie nas ochota na nocna kąpiel:-D.
Doris,ależ laaaska z Ciebie- slicznie wyglądasz.A Dorianek słodki- on zawsze mi sie podobał i coraz ładniejszy się robi:tak:.

happy- to mały łakomczuszek i ślicznie wygląda w tej sukienusi
doris- widać po kim mały taki urodziwy jest, prawdziwy przystojniak, a jak już pięknie stoi, kombinator mały
sheeney- o proszę jaki krzykacz, cudeńko małe i mama jaka fajna, dobrze ci z tym piwkiem, też bym takie kuflowe wypiła.
lolisza- jaki dojrzały i te oczka niebieskie, wcina sam, tylko pozazdrościć.
dziulka- mała to cała ty, ten uśmiech :)
pszczylaszczka- urocze dzieci, Haneczka taka uśmiechnięta i jaka ładna siostra
elusia- te jej usteczka, słodziak mały
mała mi- kolejny stojący i klęczący, fajny uśmiech ma, słodko wygląda z tymi ząbkami
sarisa- to jedna modeleczka z niej, taka uroda ciemna, tylko jej pozazdrościć karnacji, ślicznotka mała
monimoni- jaka myślicielka, chyba ząbka szuka :)

reklama
Do góry