reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
sivle słodko wygląda w tej pozycji 'na slimaczka' :-)
Nie nadrobię wątku, ale muszę powiedzieć, że nasze dzieciaczki są najpiękniejsze, najsprytniejsze, najcudowniejsze i w ogóle to każde bym przytuliła, a Zuzka wycałowała
Muszę się pochwalić moim misiem Eh nie dodały mi się zdjęcia tak jak trzeba, ale cóż nie ma czasu na poprawki, a więc króciotkie opisy...
tu z mamą na wsi letniaczka w pełni najnowsze dzisiejsze osiągnięcie - zobaczyłam co tam mama schowała idę, zaraz wejdę do telewizorka przygotowania do ataku tak zasypiamy Zuzik i jej breakdance śmiejemy się do rozpuku Zuza to królowa chrupek
Muszę się pochwalić moim misiem Eh nie dodały mi się zdjęcia tak jak trzeba, ale cóż nie ma czasu na poprawki, a więc króciotkie opisy...
tu z mamą na wsi letniaczka w pełni najnowsze dzisiejsze osiągnięcie - zobaczyłam co tam mama schowała idę, zaraz wejdę do telewizorka przygotowania do ataku tak zasypiamy Zuzik i jej breakdance śmiejemy się do rozpuku Zuza to królowa chrupek
reklama
z tymi chrupkami to odkad Leane ma tego zabka i drugi sie przebil ledwo to tak daje czadu z chrupkiem ze tylko zlepek z dloni wyciagam jej bo nei umie se z nim poradzic jak zostanie jej koncowka.a tak w ogole super wszystkie fotki
Podziel się: