reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

wszystkie dzieciaki super!!!!

co ta mama do mnie gada????:confused:
P1040976.jpg

za co tutaj muszę siedzieć?:cool2:przecież tak ładnie się uśmiecham hehe
P1040995.JPG

reklama
Monimoni - Lenka urocza i bardzo fajne ujęcie :-)

Mała_mi - ale Łukaszek ma ładne ząbki, lśniąca biel, do reklamy colgate powinni go wziąć :-D A jakie minki śmieszne robi i jak się ładnie z kolegą bawi i jeszcze do tego sam potrafi już wstawać - skarb bezcenny! :-)

Sarisa - z Zuzi to fotomodelka kiedyś będzie :-D

Elusia - Natalka robi świetne miny :-) No i uśmiech za kratami uroczy - takiego skazańca to trzeba od razu ułaskawić :-D

Pszczylaszczka - śliczne córeczki :-) No i malutka jak się słodko uśmiecha :-)

elusia,wypuść ją:-D:-D:-DZa taki usmiech to od razu darowałabym tę karę:tak::-D
.Sliczności.
Pszczylaszczka,córcie świetne,obie piękne:tak:.A Hania ma zaraźliwy uśmiech:tak::-).
Dorisku,Twój Dorianek zawsze był sliczny,ale teraz jeszcze ładniejszy.I jak dorśle wygląda,stojąc.Słodziak:tak::-)

Super maluchy. Jeszcze niedawno szykowałyśmy sie do porodów a one już zaczynają samodzielnie stawać...

A to Franko i próba samodzielnego jedzenia oraz w nowym "dorosłym" foteliku :)

DSCN2299.jpgDSCN2307.jpgDSCN2306.jpgDSCN2297.jpgDSCN2308.jpgDSCN2309.jpg
pencil.png

reklama
Kilka zdjec z Krakowa:)
DSC02329.jpg synek w kapieli:)
DSC02435.jpg to ja
DSC02463.jpgto tez ja ;p
DSC02507.jpg

To moje "stare" wlosy, zdjecia w nowych jeszcze nie mam

Do góry