reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka,to u Was naprawde upały,jak Leane juz bez czapeczki sobie śmiga:).I opalona już:).Policzki całuśne:)***
Iduś,Wow!Udało mi się wreszcie Twoją Inkę zobaczyć- no i Ciebie,hehe- to jak przyjedziecie na te lody,nie będę się rozglądac po kawiarni z obłędem w oczach;))).Strrrasznie mi sie Wasze fotki podobają i cieszę się niezmiernie,że zdążyłam Was zobaczyć:).Misiulinka słodziasna- śliczna:)***.

reklama
DSC01213.jpg
Daaaawno mnie tu nie było więc pokazuję moją pociechę zdjątko z przed miesiąca prawie.
kierowca bombowca przymierzający się do swojej maszyny :)

EFA OLUS mnie rozwala:)))) Leane zauwazylam ze nei chce pelzac-ona bardzo sie podnosi wysoko na raczkach tylko nei wie co z dupa zrobic:))))

a to z dzisiejszego spacerku- podrozniczke razilo sloneczko troche ale i tak zdecydowala SIEDZIEC
Zobacz załącznik 340941Zobacz załącznik 340943Zobacz załącznik 340942

kocham to pierwsze zdjecie i te policzki do zjedzenia:))) fotka 2-mama ma fajne buty:)
3- co za pajac trabi??

Jaka fajna Leane :)

Ida, no padłam: ale super okulary ;-)

Zobacz załącznik 341055
Daaaawno mnie tu nie było więc pokazuję moją pociechę zdjątko z przed miesiąca prawie.
kierowca bombowca przymierzający się do swojej maszyny :)
Aniulek, jaki mały, przystojny brunecik :)

Dziulka ale u Was ciepełko, że Leane już bez czapusi, jąką ma cudną grzywę :-)
Ida Ty to masz chochliki w oczach, a córcia cudna, zdjęcia w okularach świetne :-)
Aniulek młody następca Kubicy nam rośnie.

Nice jaki kochany
Kania przemawiajaca do tlumu :)
Efcia Olus super i juz raczkuje cudnie
Dziulka Leane super pozycja haha i filmik ze spaceru na glownym swietny
Idus ty z Inka super i ta spacerówka :)
Aniulek super chłopczyk

chwale się Zuzkiem

Ostatnia edycja:
Dziulka, sarisa, happybeti, nice-girl, Kania, Alicja, Efa - dziekuje Wam kcohane ;-) i za to, ze niektore mowicie ze do mnie pdoobna, chociaz wiekszosc kto nas zna mowi ze czysty tatus ;| ;P

nice-girl- jaki Słodziak :D schrupac tylko :* Maly muzyk nam rosnie, nim sie obejrzymy w "Mam talent" bedzie bral udział ;-)
Kania- Śliczna Oliwcia ;-))
Efuś- Jaaki duży chlopiec z Olusia , kochany jest ;-)
Dziulka- Leane mnie rozbraja, widac podoba sie jej w wozeczku spacerowym ;-)
sarisa- Piekna sesja, piekna modeleczka, mozna sie zakochac ;-)

primo, jakie chochliki?:-D
secundo, okulary moja osobista własność, ale widzę że wypożyczane często będą;-)
tertio, sariska, ja ci priorytetem wyślę swoją princessę, cykniesz jej sesję i odeślesz, co?:-)zaje...te zdj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry