reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Dziulka,to u Was naprawde upały,jak Leane juz bez czapeczki sobie śmiga:).I opalona już:).Policzki całuśne:)***
Iduś,Wow!Udało mi się wreszcie Twoją Inkę zobaczyć- no i Ciebie,hehe- to jak przyjedziecie na te lody,nie będę się rozglądac po kawiarni z obłędem w oczach;))).Strrrasznie mi sie Wasze fotki podobają i cieszę się niezmiernie,że zdążyłam Was zobaczyć:).Misiulinka słodziasna- śliczna:)***.

reklama
DSC01213.jpg
Daaaawno mnie tu nie było więc pokazuję moją pociechę zdjątko z przed miesiąca prawie.
kierowca bombowca przymierzający się do swojej maszyny :)

EFA OLUS mnie rozwala:)))) Leane zauwazylam ze nei chce pelzac-ona bardzo sie podnosi wysoko na raczkach tylko nei wie co z dupa zrobic:))))

a to z dzisiejszego spacerku- podrozniczke razilo sloneczko troche ale i tak zdecydowala SIEDZIEC
Zobacz załącznik 340941Zobacz załącznik 340943Zobacz załącznik 340942

kocham to pierwsze zdjecie i te policzki do zjedzenia:))) fotka 2-mama ma fajne buty:)
3- co za pajac trabi??

Jaka fajna Leane :)

Ida, no padłam: ale super okulary ;-)

Zobacz załącznik 341055
Daaaawno mnie tu nie było więc pokazuję moją pociechę zdjątko z przed miesiąca prawie.
kierowca bombowca przymierzający się do swojej maszyny :)
Aniulek, jaki mały, przystojny brunecik :)

Dziulka ale u Was ciepełko, że Leane już bez czapusi, jąką ma cudną grzywę :-)
Ida Ty to masz chochliki w oczach, a córcia cudna, zdjęcia w okularach świetne :-)
Aniulek młody następca Kubicy nam rośnie.

Nice jaki kochany
Kania przemawiajaca do tlumu :)
Efcia Olus super i juz raczkuje cudnie
Dziulka Leane super pozycja haha i filmik ze spaceru na glownym swietny
Idus ty z Inka super i ta spacerówka :)
Aniulek super chłopczyk

chwale się Zuzkiem

Ostatnia edycja:
Dziulka, sarisa, happybeti, nice-girl, Kania, Alicja, Efa - dziekuje Wam kcohane ;-) i za to, ze niektore mowicie ze do mnie pdoobna, chociaz wiekszosc kto nas zna mowi ze czysty tatus ;| ;P

nice-girl- jaki Słodziak :D schrupac tylko :* Maly muzyk nam rosnie, nim sie obejrzymy w "Mam talent" bedzie bral udział ;-)
Kania- Śliczna Oliwcia ;-))
Efuś- Jaaki duży chlopiec z Olusia , kochany jest ;-)
Dziulka- Leane mnie rozbraja, widac podoba sie jej w wozeczku spacerowym ;-)
sarisa- Piekna sesja, piekna modeleczka, mozna sie zakochac ;-)

primo, jakie chochliki?:-D
secundo, okulary moja osobista własność, ale widzę że wypożyczane często będą;-)
tertio, sariska, ja ci priorytetem wyślę swoją princessę, cykniesz jej sesję i odeślesz, co?:-)zaje...te zdj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry