reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
okularki czadowe mała modnisia Wam rośnie :-)
Roxannka
Pracująca mama!
Efa, Olek wymiata
Nice, no już miałam wizje jak on by się tym kremem od środka wysmarował Patryk ostatnio przy przewijaniu miał taką akcje ale bynajmniej nie kremem :/
Kania, ja na twoją Oliwke bede głosowała w wyborach jeśli coś jej się uda wskórać z tymi cenami
Dziulka, musiałaś mieć naprawde fajne buty bo Leane taka zainteresowana ))
Ida, no czad poprostu A minka Inki na 3 zdjęciu mnie rozbraja ))
Nice, no już miałam wizje jak on by się tym kremem od środka wysmarował Patryk ostatnio przy przewijaniu miał taką akcje ale bynajmniej nie kremem :/
Kania, ja na twoją Oliwke bede głosowała w wyborach jeśli coś jej się uda wskórać z tymi cenami
Ida, no czad poprostu A minka Inki na 3 zdjęciu mnie rozbraja ))
Zobacz załącznik 340970czy dzieci gdzies maja przycisk OFF ????????
Ten wątek stał się chyba moim ulubionym Nie ma niczego lepszego na chandrę
Świetne dzieci Zobacz załącznik 340972
tak, stare NIKE bo po sobotniej akcji z moim sliwami na pietach tylko te mnie nie urazaja do szpiku kosci)Efa, Olek wymiata
NABUU no co??? taki energizer mi rosnie ze ja nie wiem jak dam se rade jak to zacznie chodzic i biegac....
Roxannka
Pracująca mama!
dziulka to te nike muszą być stare ale jare )) swoją drogą Leane też ma fajne buciki
nabuu, popieram i jeszcze przycisk RESET bym dodała w kryzysowych sytuacjach ))
No i gratki dla synka z okazji wczorajszego ukończenia 5 miesięcy Widze, że też z końcówki miesiąca, starszy od mojego o całe 3 dni
nabuu, popieram i jeszcze przycisk RESET bym dodała w kryzysowych sytuacjach ))
No i gratki dla synka z okazji wczorajszego ukończenia 5 miesięcy Widze, że też z końcówki miesiąca, starszy od mojego o całe 3 dni
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ja też nie zdążyłam:-(ale mam nadzieję że Inki zdj zdążę usunąć zanim natuś je oblooka i będzie remis;-)
Podziel się: