reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Efa, Olek wymiata :D

Nice
, no już miałam wizje jak on by się tym kremem od środka wysmarował ;) Patryk ostatnio przy przewijaniu miał taką akcje ale bynajmniej nie kremem :/

Kania
, ja na twoją Oliwke bede głosowała w wyborach jeśli coś jej się uda wskórać z tymi cenami :p

Dziulka
, musiałaś mieć naprawde fajne buty bo Leane taka zainteresowana :)))

Ida
, no czad poprostu :) A minka Inki na 3 zdjęciu mnie rozbraja ;)))

Efa, Olek wymiata :D

Dziulka, musiałaś mieć naprawde fajne buty bo Leane taka zainteresowana :)))
tak, stare NIKE bo po sobotniej akcji z moim sliwami na pietach tylko te mnie nie urazaja do szpiku kosci:))

NABUU no co??? taki energizer mi rosnie ze ja nie wiem jak dam se rade jak to zacznie chodzic i biegac....

Mój to też szajbus niesamowity i diabła ma za skórą i zgadzam się z Tobą :tak: Dzieci zdecydowanie powinny mieć przycisk OFF albo przynajmniej PAUSA. Wyciszający dźwięk też by się przydał ...

dziulka to te nike muszą być stare ale jare ;))) swoją drogą Leane też ma fajne buciki :)

nabuu, popieram i jeszcze przycisk RESET bym dodała w kryzysowych sytuacjach ;)))
No i gratki dla synka z okazji wczorajszego ukończenia 5 miesięcy :) Widze, że też z końcówki miesiąca, starszy od mojego o całe 3 dni ;)

reklama
Do góry