reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
WOW jakie one wszystkie są cudowne:) Nigdy nie mogę się napatrzeć na te wszystkie buzinki tutaj:)

A swoją drogą dawno też nie pokazywałam Wam mojego łobuza:)
Obraz 113 [1600x1200].jpgSAM_6209 [1600x1200].jpgSAM_6253 [1600x1200].jpgSAM_6157 [1600x1200].jpgObraz 178 [1600x1200].jpgObraz 149 [1600x1200].jpg

Nice takie zdjęcie i poczatek , pochwili nasza ja łapała za raczke, za policzki,taka byla zaintreresowana i miedzy nimi jest 3 dni różnicy. Kuzynka bardziej sie zabawkami interesowala niz Zuzkiem
Joli Gabi wymiata
Rysia super miłoszek
Roxanko ale on fajny i te czarne włoski :)
Dagisu syncio cud .Ps. my tez mamy taka posciel hehehe kurde ile tu podobnych gustów hehe

edit: Nabu sliczny

NABUU nie jestem zbyt wylewna w tym temacie, ale masz ŚLICZNEGO syna!!! 1 i 3 zdjęcie - po prostu się rozpływam!!! przypomnij proszę jak ma na imię

Rysia kochany ten Twój Miloszek i jaki stroj :-)
Roxi ale przystojniaczek z Twojego Patryka i chyba wielbiciel kaczek Ci rośnie :-)
Dagisu fotka ze słuchawkami wymiata!!!!
nabuu bardzo pogodne dziecko masz :-) i sliczne !

Roxannko prześliczny jest Wasz Patryś, a ostatnie zdjęcie, z kocykiem jest po prostu urocze :-D

Dagisu Wodnik Szuwarek rulez ;-)

nabuu zakochałam sie, macie pieknego synusia :tak: !

Dziulka Leane jak zwykle urocza :-) a oczywistym jest, żr mamusia jest laska i możesz walić, wytrzymam ;-) :-D

Loliszka śliczny Mały Badacz :-)

reklama
ALICJA zabije!!! gdybys widziala ile koszulek dzis przerzucilam bo przez to ze mam cycki jak balony to zrobily sie krotkie!!! masakra!!!! dlatego od poniedzialku dieta!!!!!!!!

Do góry