reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

:-D :-D
to byłby zaje(pip!) hipopotam, ja poprosze dwa :-D tylko żeby mi sie zmieściły do torebki, bo w kieszeni spodni nie chce Cie tłamsić :-)

ja tez poprosze:))))tak serio DZIULKA to ja uwielbiam czytac twoje posty i jak wczodze na bb to od razu sie ciesze jak widze ze cos nam napisalas:)))a kilogramami sie nie przejmuj bo swietnie wygladasz i jestes zajefajna babeczka!!!!

reklama
Dagisu,no,przynajmniej jedna porządna mama,co dziecku Pepsi nie żałuje;-)Aleks swietny:).
Nabuu,no,słodkości:).Sliczne dzieciątko i takie pogodne:).
Dziulka,Leane jak zwykle ma słodką,niewinną minkę:)- śliczna:).A ja z premedytacją narażam się na "w dziób",bo :
Primo- nie tylko "wieszaki" moga byc laskami,a juz "balony" wcale w tym nie przeszkadzają,a wręcz przeciwnie:)
Secundo- żebys mogła mi dac w dziób,to musiałabys mnie odwiedzić,no,to chyba się opłaca oberwac:)))
Lolisza ,zdjęcie nr 2 czadowe,ten łobuzerski uśmieszek spod ronda:).A na 3 i 4 taaaki już "dorosły":)...Słicznie:)

Dziękuję dziewczyny :)
Mam nadzieję, że z tej śliczności nie wyrośnie ;) Chociaż zupełnie nie wiem po kim to ma ...

NABUU nie jestem zbyt wylewna w tym temacie, ale masz ŚLICZNEGO syna!!! 1 i 3 zdjęcie - po prostu się rozpływam!!! przypomnij proszę jak ma na imię

MIŁOSZ :)

ihzv2-k9Q5_HrQhO3c70pw

DAWIDOWE- twoja corcia ma typowo arabska urode:)) to sie widzi ze egzotyczna panna ci rosnie -uwazaj potem na adoratorow bo sie nie odpedzi:)) tatusia przypomina niesamowicie:)
HAPPY sesja czaderska szczegolnie ta ALKAIDA mnie powala

reklama
Do góry