reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
Doris Dorianek ma warunki niczym w sanatorium a że przystojniacha z niego to rzecz oczywista musze go kiedyś Isi pokazać
dokladnie mnie samej to tez sie skojarzylo z sanatorium i jeszcze ze scena z filmu "Rejs" :-)
dziekuję wszystkim za mile slowa o moim chorowitku- Dodulku.
Dziulka Twoja Leane to taka mała grandziara. No po mamusi :-)
sarisa no kochane bąble na „placu zabaw”
elusia słodko Natalka 'czyta'
joli wyluzowana ta Twoja Gabi i ma dobrego stylistę ;-)
Efa
Fanka BB :)
Dziulka, czego bym nie napisała o Leane, to i tak się powtórzę. Jest super
Rysia, super fotka.
Sarisa, Zuzek wymiataZuzek z kuzynką. Elusia widzisz hehe
Elusia, no mały mol książkowy Ci rośnie :-).Natalka i jej ulubiona książeczka "Krówka Ślicznotka"
na drugim zdjęciu pełne skupienie,przy oglądaniu zwierzaków
Troszkę nieporadnie trzyma jeszcze książeczki,ale pracujemy nad tym :-)
Joli, ale Gabi czadowo wygląda!to moja Gabi- przygotowana na słoneczne dni;-)Zobacz załącznik 338811I ta ślina na policzku:-)
A to my w kolejnej odsłonie
Zobacz załącznik 338904
Rysia, super fotka.
onesmile
Świat według Pafffcia
joli - ale czaaaaaaaaaaaaaad!!!!
rysia- swietne foto!
rysia- swietne foto!
Zaglądam tu codziennie,ale napisac nie miałam kiedy,więc teraz dopiero
Baśka Kamilek super,dawaj go więcej
Dziulka ,Leane sliczna,te oczka błękitne,napatrzec się nie mogłam.to,że piszczy,to szczegół- za to jakie uśmiechy cudowne))
Doris,no,mi tez od razu weranda sanatorium przyszła na myśl,hihi.Dorianek z taka powaga traktuje swoją rekonwalescencję-super.
Sarisa,kuzyneczki słodkie,fajnie,że Zuzik ma rówieśniczkę,w przyszłości będą super zabawy razem
Elusia ,cóz za intelektualistkę chowasz))!Ta minka skupiona nad książką- bezcenna))
Joli ,no ,odpadłam.Cool Gabi rulez!!!!
Rysia,ale słodziaśny Miś z Miłoszka.Super zdjęcie- masz ten talent
Roxannka Patryczek śliczny,az sie chce wycałować.A kaczki do kąpieli takie same mamy)
Baśka Kamilek super,dawaj go więcej
Dziulka ,Leane sliczna,te oczka błękitne,napatrzec się nie mogłam.to,że piszczy,to szczegół- za to jakie uśmiechy cudowne))
Doris,no,mi tez od razu weranda sanatorium przyszła na myśl,hihi.Dorianek z taka powaga traktuje swoją rekonwalescencję-super.
Sarisa,kuzyneczki słodkie,fajnie,że Zuzik ma rówieśniczkę,w przyszłości będą super zabawy razem
Elusia ,cóz za intelektualistkę chowasz))!Ta minka skupiona nad książką- bezcenna))
Joli ,no ,odpadłam.Cool Gabi rulez!!!!
Rysia,ale słodziaśny Miś z Miłoszka.Super zdjęcie- masz ten talent
Roxannka Patryczek śliczny,az sie chce wycałować.A kaczki do kąpieli takie same mamy)
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Artek z wielkim zaangażowaniem obejrzał zdjęcia Waszych pociech :-)
Podziel się: