reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Sesja super! A jak Twojw Niunia znosi przebieranie? Bo Moja zdecydowanie nie lubi się przebierać- zwłaszcza gdy jet to część garderoby zakładana przez głowę :-( Tak więc o takiej sesji mogę tylko pomarzyć- zazdroszczę ;-)
Znosi dosc dobrze,ale bez przesady,kilka "przebrań" i dość:)

Happybeti super sesja. Może spróbuj pobrać jakiś program do obróbki zdjęć. I tam możesz zamieniać kolory.
A co do fryzjerów i fryzurek. To chyba wszędzie panuje ta sama moda:)
Mam opcje "sepia " w aparacie,nawet ostatnio M. mnie uczył,jak to sie robi,ale zapomniałam.Mam tez fotoshopa,ale jak na razie to tylko udało mi się zmniejszyc fotkę do awatarka:) .A żeby nie byc gołosłowna z tym fryzjerem,to proszę: P1010040.jpg
pencil.png

reklama
moje małe stoopki

Załączniki

• DSCN0614.jpg
    DSCN0614.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN0618.jpg
    DSCN0618.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0624.jpg
    DSCN0624.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN0616.jpg
    DSCN0616.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 31
Hehe no fryzury nasze dzieciaczki mają boskie i Patryk też w tym gronie jest :D Łysy placek z tyłu głowy najnowszy trend na sezon wiosna-lato ;)))

Ja sie dawno synkiem nie chwaliłam, a dzisiaj akurat chwilke mam, wiec bedzie hurtowo ;)
1 Taki jestem zaczytany ;)
2 Z zaskoczenia :D
3 Moja gwiazdeczka :)))
4 Mniam paluszki mmm
5 Kaczorek ;)
6 Ksiązeczka prawie jak czapeczka ;)
7 U tatusia :D

pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry