reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
hehe,E-lona,Doris,witamy w klubie wesołego fryzjera:)))- u nas fryz identyczny:)))
A ubranka Niunia dostaje z tylu źródeł- sypia sie jak lawina- juz kiedys o tym pisałam:).to i trafiły się wśród nich takie "słodziaczki"- nie mogłam sie oprzeć i zrobiłam sesję:).Prawdę mówiąc to jest ich o wiele więcej takich "dzidziusiowych",ale nie chciałam juz jej męczyć:).

Teraz to już wiem, ze popularne to uczesanie, ale dla mnie to nowosc, bo syn to mial pasek od jednego do drugiego ucha wytarty, a nie takie kolko :)

A ubranka Niunia dostaje z tylu źródeł- sypia sie jak lawina- juz kiedys o tym pisałam:).to i trafiły się wśród nich takie "słodziaczki"- nie mogłam sie oprzeć i zrobiłam sesję:).Prawdę mówiąc to jest ich o wiele więcej takich "dzidziusiowych",ale nie chciałam juz jej męczyć:).

Sesja super! A jak Twojw Niunia znosi przebieranie? Bo Moja zdecydowanie nie lubi się przebierać- zwłaszcza gdy jet to część garderoby zakładana przez głowę :-( Tak więc o takiej sesji mogę tylko pomarzyć- zazdroszczę ;-)

Happybeti super sesja. Może spróbuj pobrać jakiś program do obróbki zdjęć. I tam możesz zamieniać kolory.
A co do fryzjerów i fryzurek. To chyba wszędzie panuje ta sama moda:)

reklama
A taki oto odważny i kontrowersyjny ;-) fryz Laura sobie zafundowała:
http://images50.fotosik.pl/685/0269ea9a25a5b786.jpg

Alutek ma taki sam fryz. Tyle, że u nas fryzjer się trochę bardziej zapędził bo kółko praktycznie cały tył glowy zajmuje:

2011-03-04 14.42.55.jpg

Do góry