reklama
Loliszka,az się głośno rozesmiałam z minki Franka na trzecim zdjęciu))).No,superowy!widac,że uwielbia "pływać".Oczka ma cudne...
Efa ,az szkoda,że dźwięku tu nie można wstawić,Olo rozkoszny
Pszczylaszczka,Hania śliczna.Ma takie bystre spojrzenie.A na drugim zdjęciu widzę degustacja jabłuszka?
Efa ,az szkoda,że dźwięku tu nie można wstawić,Olo rozkoszny
Pszczylaszczka,Hania śliczna.Ma takie bystre spojrzenie.A na drugim zdjęciu widzę degustacja jabłuszka?
Miniu ja kupiłam na allegro - to byl pierwszy prezent gwiazdkowy Nazywa sę swimtrainer i ten akurat model jest od 3 miesiąca do ok 4 roku zycia, jest naprawde fajne, każdy zbiornik pompowany oddzielnie, więc nawet jak którys "nawali" nie ma opcji żeby powietrze uciekło gdy dziecko jest w srodku, poza tym zapina się jakby szelki (matko ile ja sie nakombinowałam za pierwszym razem żeby go tam wsadzić....) więc maluch nie wypadnie na pewno - wg mnie fajna rzecz, ale dość droga bo ok 80 zł, no ale my lubimy basen, więc niech już ma to kółko
reklama
rysia, miniu, sarisa, happybeti, Efa, pszczylaszczka, lolisza, mamaagusi dzieciaczki prześliczne:-)
Cieszę się, że mimo, że macie dostęp do zamkniętej grupy to i tu dalej umieszczacie zdjecia swoich dzieciaczków. Z wielką radością i ciekawością oglądam zdjecia Waszych pociech a dostępu do grupy nie mam i długo jeszcze pewno nie będe miała.
Cieszę się, że mimo, że macie dostęp do zamkniętej grupy to i tu dalej umieszczacie zdjecia swoich dzieciaczków. Z wielką radością i ciekawością oglądam zdjecia Waszych pociech a dostępu do grupy nie mam i długo jeszcze pewno nie będe miała.
Podziel się: