reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Lolisza - Franek ma cudowne oczy:) a w tym kółku wygląda bosko:)) może i ja mojej małej taką "atrakcję" spróbuje zapewnić? Na zdjęcich wygląda to tak, jakby Mały miał z tego "pływania" niezłą frajdę.

reklama
Loliszka,az się głośno rozesmiałam z minki Franka na trzecim zdjęciu:)))).No,superowy!widac,że uwielbia "pływać":).Oczka ma cudne...
Efa ,az szkoda,że dźwięku tu nie można wstawić:),Olo rozkoszny:)
Pszczylaszczka,Hania śliczna:).Ma takie bystre spojrzenie:).A na drugim zdjęciu widzę degustacja jabłuszka;)?

Lolisza ja nie moge Franus wyglada jak zawodowy plywak:)ojjj czy te oczy moga klamac.....cudo!
tak btw gdzie mozna kupic takie koleczko?

Miniu ja kupiłam na allegro - to byl pierwszy prezent gwiazdkowy :) Nazywa sę swimtrainer i ten akurat model jest od 3 miesiąca do ok 4 roku zycia, jest naprawde fajne, każdy zbiornik pompowany oddzielnie, więc nawet jak którys "nawali" nie ma opcji żeby powietrze uciekło gdy dziecko jest w srodku, poza tym zapina się jakby szelki (matko ile ja sie nakombinowałam za pierwszym razem żeby go tam wsadzić....) więc maluch nie wypadnie na pewno - wg mnie fajna rzecz, ale dość droga bo ok 80 zł, no ale my lubimy basen, więc niech już ma to kółko :)

Efa no usmiech taki,ze mozna sie zakochac!!
pszylaszczkacoreczka cudenko do schrupania
lolisza kolko fantastyczne gdzie kupilas??Ja bym takie chciala na basen i te oczeta piekne ehh

A tu jak zwykle same słodycze, wszystkie dzieciaczki moża znjeść normalnie:-) oczywiście miałam w planie opisać wszystkie ale w połowie się straciłam :-( tak więc wybaczcie że tak ogólnie

reklama
rysia, miniu, sarisa, happybeti, Efa, pszczylaszczka, lolisza, mamaagusi dzieciaczki prześliczne:-)
Cieszę się, że mimo, że macie dostęp do zamkniętej grupy to i tu dalej umieszczacie zdjecia swoich dzieciaczków. Z wielką radością i ciekawością oglądam zdjecia Waszych pociech a dostępu do grupy nie mam i długo jeszcze pewno nie będe miała.

Do góry