reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Oluś ma 4 miesiące :)

Efa, WOOOW!
Ja żeby TAK SUPER wyjsć na fotce to musiałabym:
1) ubrac się
2) umyć się
3) iść do kosmetyczki zrobić co trzeba z twarzą
4) umalować się
5) schudnąć ze 30 kilo :p
6) zafarbować odrosty
i tak dalej...
a i tak wyszłabym sto razy gorzej. Szacun za to ze Ci się chce tak ślicznie wyglądać a jednocześnie tyle czasu poświecać na cycanie!

Pokrzywiony od jabłuszka.

Te zdjecie mnie rozbroiło! Kocham Twojego Szkrabka - Łukaszek jest taki drobniutki, taki że tylko wziać na ręce i całować gdzie popadnie :-) Nie dziwię się ze Teściowa pękła i się zmieniła (oby na stałe!!) jak ma takie cudo w domu!

Te zdjecie mnie rozbroiło! Kocham Twojego Szkrabka - Łukaszek jest taki drobniutki, taki że tylko wziać na ręce i całować gdzie popadnie :-) Nie dziwię się ze Teściowa pękła i się zmieniła (oby na stałe!!) jak ma takie cudo w domu!
Dziękujemy :* A mnie się wydaje,że Łukaszek jest taki duży :D No gdyby nie pękła pod wpływem swojego wnuka to uznałabym ją za kobietę na prawdę bez serca!!

DOBRANOCKA -u ciebie z dochodzeniem do wygladu "czlowiek"podobnie jak u ciebie:))) a poza tym ty tak szybko zasuwasz po wszystkich watkach ze ciezko cie dogonic:)) ty masz chyba z 10 okien otwartych naraz:)

efa, super zdjęcie, a jaki z Olusia zrobił się blondasek ;)))

mała mi, twój Łukaszek jest słodziutki :) i widze, że mamy takie same śpioszki w grochy hihi

DOBRANOCKA -u ciebie z dochodzeniem do wygladu "czlowiek"podobnie jak u ciebie:))) a poza tym ty tak szybko zasuwasz po wszystkich watkach ze ciezko cie dogonic:)) ty masz chyba z 10 okien otwartych naraz:)

e tam, ja po prostu staram sie nadazac za Natolin :))))))))))))))

(zdjecia tylko te ocenzurowane :))))))

Załączniki

• Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 62
  • Zdjęcie018.jpg
    Zdjęcie018.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 58
  • 111111.jpg
    111111.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Mała_mi - najbardziej mi się podoba zdjęcie jak leży na brzuszku - ma taką miną zdziwioną jakby go na gorącym uczynku w trakcie psocenia złapali :-) No i to zdjęcie gdzie zjada kopytko zabawce :-D A te śpiochy w kropki wymiatają - świetne są :-)

Dobranocka - ale fajny kluseczek z Justysi :-) Super się bawi tymi stópkami - zawsze mnie to zastanawiało jak te dzieciaczki potrafią się tak skompresować - to chyba jeszcze umiejętność z czasów przebywania w brzuszku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry