reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Fszystkie dzidziolki są cudne :)
Efa Ty wow , Oli jak zawsze cudny
Mala mi Luki jest przesłodki
Dobranocka Jusia jest prześwietna i widzę,ze już nóżki odkryła :). Moja zauważyła,ze ma ale jeszcze po nie nie sięgnęła. A fotka w kombinezonie świetne :)

DOBRANOCKA jaki apetyczny kotlecik z tej Justynki:) ostatnia fota z nozkami wymiata:)) a kombinezonik zaje.....:))))))))))))))))))))))) no comment:D

A tu Dorian - goło i wesoło :-D

Załączniki

• DSC02964.1.jpg
    DSC02964.1.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 47
Dobranocka ,na Twoja Justysię napatrzyć się nie mogłam,przesłodka.A na tych zdjęciach w kombinezonie -spojrzenie wypisz-wymaluj moja Amelka:)
Doris ,Dorianek jak zawsze uroczy,zawsze mnie rozbraja,taki jest słodki:)
Aniawa ,widzę,że Wojtus całakiem lubi nowe smaki,tylko te oczka wielkie,szeroko otwarte...cudny.Super wyglądacie w chuście:).

Doris- Dorianek prześliczny a jaki zadowolony,że leży na golaska :)
aniawa- Wojtuś jak ładnie je i nie wierci się nawet! Ja chyba pokaże to zdjęcie Łukaszkowi i powiem mu że też tak ma jeść a nie rzucać pupą na lewo i prawo :D

reklama
Doris Dorian kochany :). I wyobraź sobie, że my wczoraj robiliśmy zdjęcia malutkiej na golasa :). Zaraz zamieszcze hehe
Aniawa supcio :) pięknie je :) syncio

ps. z gracja nozke podnosze

Załączniki

• _2029496.jpg
    _2029496.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry