reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Madlein, jaki uśmiechnięty pasażer! Cudnie :-)

Sugar, to i my pozdrawiamy Artka !! A Justyna chyba szczególnie, bo rozgadała się do monitora jak głupia hihi! Muszę jej wytłumaczyć że nawijkę musi mieć mądrą albo żadną żeby faceta wyhaczyć.

violis Dorianek jest przecudny, a jaki ma uśmiech. Uwielbiam tak szeroko uśmiechnięte bobaski :tak:

rysia zazdroszczę talentu do robienia takich sesji. Miłoszek jest śliczniutki i chyba wcale nie taki niezadowolony :-)

monimoni chciałaś ukryć śliczną Leni a ona i tak się pokazała do zdjęcia :-) Świetnie wyglądacie w chuście! Chyba też sobie zrobimy zdjęcie poczas chustowania. Niestety mój Wojtuś nie bardzo lubi aparat, więc raczej nie będzie tak pozował.

Alicja my na spacerki zdecydowanie wolimy wózek. Jesteśmy wygodni :-) Wieczorów natomiast nie wyobrażam sobie bez chusty.

monia super zdjęcie.

Madlein Wiktorek schowany pod kocykiem a i tak widać jego cudny uśmiech.

sugar śliczny szkrabik.

wchdzę na mój ulubiony wątek i jestem w szoku jakie sesję robi swojej córci Dziulka :-) Twój komp pomiesci tyle zdjęć? czy od razu nagrywasz na płyty i segregujesz ,ze te 10 płyt to byl poniedzialek , kolejne 10 to wtorek itd? Chyba powinnas byc fotografem Dziulka, a Leane modelką.
edi Mikolaj jest super , buźke ma jak taki duzy chlopczyk .
aniawa jak zobaczylam Wojtusia w tym szlafroczku to sobie pomyslalam ,ze to maly hugh heffner (czy jak sie to tam pisze) :-) W kazdym razie super wyluzowany gość :-)i powodzenie bedzie mial o wiele wieksze niz wlasciciel playboya
Violis Twoj synek jest piekny....co ja moge napisac .Wszystkie Doriany to fajne chłopaki!!!!!!
rysia jeszcze raz napisze ,ze sesja pierwsza klasa - pozazdrościc
monimoni chusta pieknie lezy , Lenka zadowolona i tak słodko w niej wygląda.
monia Wika to sliczna dziewczynka , ale wiadomo po kim !!! Córusia mamusi :-)
Madlein jaki zadowolony Wiktorek . Widac ,ze mrozy mu nie straszne.
sugar Arturek to mały modniacha i jest prześliczny

Ostatnia edycja:
Oluś ma 4 miesiące :)

P2010502.JPG

reklama
mila84- Jak śliczny śmieszek! Mojego to tylko raz udało mi się uwiecznić jak się śmieje, zawsze gdy tylko wyciągam aparat to... poważna mina :p
A na drugim zdjęciu z przewijakiem, jaki wyluzowany ;)
Alicja z Krainy Czarów- Isia- ślicznotka :)
Natolin- drugiej foty twojego ślicznego "terrorysty" nie zdążyłam obejrzeć. Mam nadzieję, że trafię następnym razem gdy coś wrzucisz ;)
malutka80- Bartuś śle dla nas śliczne uśmiechy, dziękuję :)
edi376- Mikołaja jeszcze chyba nie widziałam z tego co pamiętam. Więc witam serdecznie :)
Madlein- Wiktorek- jest bardzo fotogeniczny :)
aniawa- Wojtuś ma świetny szlafroczek! Mały mężczyzna ;) A na zdjęciu w kombinezonie, faktycznie jak kosmonauta. Mój też ma taki kombinezon w którym nogi mu dochodzą do połowy nogawek, taki duży;)
Dziulka78- Ojej ile zdjęć :) Leane to jest dopiero aparatka! Misiowy kombinezon z tymi dwupalczastymi łapkami ma boski! ;)) No i marchewka, chyba jej bardzo smakuje
Violis- Dorianek śliczny :)
rysia85- Miłosz w kolejnej świetnej sesji! I jakie minki ;)
monimoni- Całkiem nieźle wygląda to noszenie w chuście. Myślałam o tym ale w końcu się nie zdecydowałam. Pewnie warto- widać, że Lenka zadowolona, blisko mamusi. I jak ładnie razem wyglądacie:)
monia- Wikusia i mama... cudnie wyszłyście:)
sugar_and_spice - Artur jaki kawaler;) Również pozdrawiamy z Adaśkiem! ;)
efa- śliczna mama i synek :)

Ohohoh, nadrobiłam wreszcie wszystkie zdjęcia dzieciaków. Wszystkie do schrupania! :)

Do góry