reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
dziewczyny! jeszcze raz dziękuję za takie miłe przyjęcie Piotrusia :-) wiem, że o wszystkich dzieciach piszecie, że fajne, ładne itd ale dziękuję :-)
może kiedyś jeszcze coś wstawię, bo w sumie jak wykasowywałam tamto zdjęcie to pomyślałam, że ono nie do końca oddało to jak on wygląda naprawdę ;-)

dziewczyny! jeszcze raz dziękuję za takie miłe przyjęcie Piotrusia :-) wiem, że o wszystkich dzieciach piszecie, że fajne, ładne itd ale dziękuję :-)
może kiedyś jeszcze coś wstawię, bo w sumie jak wykasowywałam tamto zdjęcie to pomyślałam, że ono nie do końca oddało to jak on wygląda naprawdę ;-)

mam nadzieje ze sie nie obraziłas za tego terroryste

reklama
Do góry