Ja juz dawno stwierdziłam,ze "nasze" październikowe dzieciaczki są naprawde prześliczne i przesłodkie,więc zachwyty nad nimi to najnaturalniejsza rzecz na świecie.A co do zdjęcia a rzeczywistego wygladu dziecka,to faktycznie,różnie z tym bywa.Mi na przykład nigdy nie udaje się zrobic zdjęcia Amelki takiej "uchachanej",bo gdy tylko widzi aparat,to poważniejedziewczyny! jeszcze raz dziękuję za takie miłe przyjęcie Piotrusia :-) wiem, że o wszystkich dzieciach piszecie, że fajne, ładne itd ale dziękuję :-)
może kiedyś jeszcze coś wstawię, bo w sumie jak wykasowywałam tamto zdjęcie to pomyślałam, że ono nie do końca oddało to jak on wygląda naprawdę ;-)
reklama
Ależ prześliczne te Wasze dzieciaczki! happybeti mój robi tak samo jak próbuje nagrać filmik na telefonoie z jego śmiechem i guganiem :-)
To może ja też się pochwalę synusiem (pierwszy raz wklejam zdjęcie więc jeśli nie wyjdzie wybaczcie!)
To może ja też się pochwalę synusiem (pierwszy raz wklejam zdjęcie więc jeśli nie wyjdzie wybaczcie!)
Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
bardzo Wam moje Kochane dziękuje za tak ciepłe przyjęcie Isi :********
mila uśmiech przecudny!
mila uśmiech przecudny!
emiliab
Fanka BB :)
mila jaki słodki usmiechek u słodkiego Patryczka!!!!
dawidowe
a bo już wykasowałam, ale dla Ciebie wstawię coś jeszcze :-)
gimnastyka sprzed paru dni ;-)
Zobacz załącznik 322033
naprawde ładny ten twój chłopczyk
natolin
to za tego terrorystę? ;-) (żart)naprawde ładny ten twój chłopczyk
reklama
dawidowe
to za tego terrorystę? ;-) (żart)
mowie prawde ładny ten twój terrorysta ;-) Wiesz ja mam taki dziwn charakter ze zadko kiedy cos chwalei mowie ze ładne. Zawsze o to kolezanki sie obrazały dopoki sie nie przyzwyczaiły. Ja jak cos widze ze ładne np ładna bluzka na kolezance to nie pochwale. Nie umiem bo jakas mało wylewna jestem.
Podziel się: