reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria listopadowych maluszków Bez komentarzy!!!

DSC03581.jpgDSC03587.jpgPierwszy raz udało mi się uchwycić uśmiech mojej gwiazdki :-)

reklama
Panna Pola D.
Nio i chwalimy się leżakowaniem na brzuszku bez krzyków i płaczu :)))) (PS W KOŃCU!!)

Załączniki

• DSC_0337.jpg
    DSC_0337.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_0340.jpg
    DSC_0340.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Skończyłem 3 miesiące i jestem już dużym facetem :-)

Zdjęcie0382.jpgZdjęcie0397.jpg

A tu jestem niegrzeczny i pokazuję mamie, co o niej myślę :-)
Ps.Pozdrowienia dla Rysia Nadinki (Mycha wiesz o co chodzi :-D)
Zdjęcie0393.jpg

Nie moglam sie pohamowac.. Sukienka kupiona jakies 3 lata temu ,w przyplywie uczuc maciarzynskich. butki mialy byc dla Olinka ,ale okazal sie chlopcem. ALe chyba mu sie podoba.

Moja ALexandra..bild (1).jpg

Od dwóch dni nie wychodzimy na dwór z Nadią bo jest taka "piękna" pogoda u nas więc jakoś musimy sobie urozmaicać dzień.... a oto tego efekty :D

Nadii urosły włosy :-)
P1110028.jpg

DSC03606.jpgJa wolę się pokazywać ubrana ;-) jak pisałam na innym wątku, więc oto ja :tak:
DSC03599.jpgPierwsza marchewka Lenki :-)
DSC03602.jpgA tutaj zalotna minka małej księżniczki :-)

reklama
100_1765.jpgto Wojtuś w dniu narodzin
100_1871.jpgtutaj zabawy w naśladywanie pieska;)
DSC00461.jpg11 tygodni
DSC00841.jpga tu poważna debata z rączkami
DSC00844.jpgno i uśmieszek na przywitanie dla nowych forumowych ciotek:-)
DSC00509.jpgna koniec jedno zdjecie mojego eleganckiego Mariuszka

Ostatnia edycja:
Do góry